reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
J amdłości miałam nwet niewielkie, ale czułam się strasznie wypruta i zmęczona, teraz jest już trochę lepiej. A najlepsze było to,że nawet nie byłam pewna, czy jestem w ciąży napewno, więc wolałam ignorować takie zmęczenie i tłumaczyć przesileniem zimowym :).

o rany! dziewczyny! jak wy duuużo piszecie! nie było mnie kilka dni (straszliwie byłam skonana i wypluta po pracy. nawet do kompa nie siadałam z braku siły) a tu mnóstwo nowiutkich niusów! mam wielkie zaległości!:szok:
i co z tym śmieceniem? o co z nim chodzi? pozdrawiam:-)

dziewczyny, co to za badanie cfc? jak byłam pierwszy raz u lekarza to powiedziała że w 12 tygodniu zrobi mi usg genetyczne i że to badanie daje 80% pewności. mówiła też o jakimś teście potrójnym, z krwi, ale on jest dgogi i mnie niestety nie stać. czy to cfc to właśnie ten test z krwi?

Podejrzewam,że harsharani chodziło o to,że SMĘCIMY, czyli nudzimy :).Fakt, może nie dzieje się nic ciekawego, a pogadać zawsze się chce. Nic ciekawego oprócz tego,że jesteśmy w ciąży!:-D

:-):-):-)hehe:):-):-):-)

Nie narzekamy to nie mamy o czym gadac:-D:-D:-D

Ide dopiero spac, ogladalam film 'Jestem sam" i strasznie mi sie podobal.

W poniedzialek mam wizyte u gina, we wtorek lece do Anglii, ale nie wiem na ile dokladnie.

Moi tesciowie sie dowiedza jutro o tym ze beda dziadkami...
I nie zaprzeczam ze sie denerwuje tym... Bo jestesmy oboje dosc mlodzi i w ogole... A zawsze mialam przeboje z matka M. (dlatego tez pieszczotliwie nazywam ja SMOK)

A wasze tesciowe jak? W miare czy tez po byku?

dziewczyny, co to za badanie cfc? jak byłam pierwszy raz u lekarza to powiedziała że w 12 tygodniu zrobi mi usg genetyczne i że to badanie daje 80% pewności. mówiła też o jakimś teście potrójnym, z krwi, ale on jest dgogi i mnie niestety nie stać. czy to cfc to właśnie ten test z krwi?

:-D:-D:-D karolcia - cfc to nasza koleżanka, ma nick cfcgirl. Ale sie uśmiałam:D

Harsharani moja teściowa to nie mogła sie doczekac i nawet wypytywała mojego szwagra, który u nas był w grudniu, czy czasem nie jestem gruba!! Zgroza:szok: Ogólnie wszyscy sie cieszą a ja mam stresa ze cos bedzie nie tak i nie wiem co z tym zrobic.

Dwa lata temu moja bliska koleżanka zaszła w długooczekiwaną ciąże i strasznie się cieszyła okazało sie ze dziecko ma zespół Downa - może dlatego ja sie boje cieszyć. A może jestem psychiczna :-(

:laugh2:o rany! ale jestem zakręcona! nie doczytałam o co chodzi z tym cfc!

moi teściowie bardzo się ucieszyli na wieść o dzidziusiu:-) wszyscy w około mieli nadzieję że w końcu nam się uda i udało się!
Blimka, to chyba dość normalne,że każda z nas ma czasami takie czarne myśli, więc nie martw się, że coś jest nie tak z Tobą. chyba jedyne co można zrobić, to starać się nie zamartwiać i mieć nadzieję że będzie wszystko dobrze!

reklama
Witajcie kochane
Nie wiem co to za badanie, bo nie miałam spotkania z położną jeszcze. Koleżnka,ktora urodziła 3 miesiące temu była zapytana przez położną,czy chce takie badanie. Jak będe wiedziała coś wiecej dam cynk.
Pozdrawiam i całuski

Do góry