reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

hej dziewczynki! ja po wczorajszej wizycie dopiero dziś dorwałam się do kompa, Maluch jest niegrzeczny i nie chce się ujawnić czy jest chłopcem czy dziewczynką :) wczoraj zrobił mi przyjemność i pokazał jak drapie się po nosku :happy:
a poza tym wyniki w normie, tylko bakterie w moczu i dostałam znów na 6 dni dowcipne tab. jak nie przejdzie to będzie posiew. Poza tym przytyłam 100 gram hehe, a w piątek mam usg połówkowe, na którym tylko Dzidziusiem będziemy się zajmować (ale to już z innym doktorkiem). Jestem ogólnie zadowolona, bo z każdym dniem czuję częściej i mocniej mojego małego Szkrabika. Buziaki dla Was!

reklama
ryba super ze po krwiaku juz ani sladu, no i gratki dorodnego Synusia:)

jumabe gratki udanej wizyty;)

lenkka ciesze sie ze wszystko dobrze a na poznanie plci przyjdzie czas a moze juz na polowkowym 3mam kciuki;)

Cos sie nasze dzisiejsze wizytujace nie odzywaja, ojjj bo beda baty hihi

Meldowac sie Dziewczyny alebur, jasminum, szysza czekamy na wiesi:)

Jumabe gratuluje udanej wizyty
pajka fajnie ze wszysko ok i bezproblemowo:)
axarai dla Ciebie ogromniaste gratki dziewuszki:)
ryba tobie gratuluje syneczka i najwazniejsze ze wszysko dobrze a po krwiaczku nie ma sladu.
Lenka fajnie ze wszysko w porzondeczku

Na dzisiejszej wizycie dowiedziałam się, że wszystko jest w porządku! :)
Wyniki badań także w porządku, przytyłam łącznie od początku 2kg. Jest dobrze! :)
Małe cuś nie chciało się ujawinić, kręciło się, wierciło. Doktor powiedział, że wg niego to chłopak ale to nie 100%owe określenie płci. Także czekam niecierpliwie do kolejnej wizyty (9maja-godz.15sta), być może wtedy dowiem się jaka jest płeć małego Bubka :)
Dziękuje za trzymanie kciuków! :*

reklama
Do góry