reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

hej dziewczynki! ja po wczorajszej wizycie dopiero dziś dorwałam się do kompa, Maluch jest niegrzeczny i nie chce się ujawnić czy jest chłopcem czy dziewczynką :) wczoraj zrobił mi przyjemność i pokazał jak drapie się po nosku :happy:
a poza tym wyniki w normie, tylko bakterie w moczu i dostałam znów na 6 dni dowcipne tab. jak nie przejdzie to będzie posiew. Poza tym przytyłam 100 gram hehe, a w piątek mam usg połówkowe, na którym tylko Dzidziusiem będziemy się zajmować (ale to już z innym doktorkiem). Jestem ogólnie zadowolona, bo z każdym dniem czuję częściej i mocniej mojego małego Szkrabika. Buziaki dla Was!

reklama
ryba super ze po krwiaku juz ani sladu, no i gratki dorodnego Synusia:)

jumabe gratki udanej wizyty;)

lenkka ciesze sie ze wszystko dobrze a na poznanie plci przyjdzie czas a moze juz na polowkowym 3mam kciuki;)

Cos sie nasze dzisiejsze wizytujace nie odzywaja, ojjj bo beda baty hihi

Meldowac sie Dziewczyny alebur, jasminum, szysza czekamy na wiesi:)

Jumabe gratuluje udanej wizyty
pajka fajnie ze wszysko ok i bezproblemowo:)
axarai dla Ciebie ogromniaste gratki dziewuszki:)
ryba tobie gratuluje syneczka i najwazniejsze ze wszysko dobrze a po krwiaczku nie ma sladu.
Lenka fajnie ze wszysko w porzondeczku

Na dzisiejszej wizycie dowiedziałam się, że wszystko jest w porządku! :)
Wyniki badań także w porządku, przytyłam łącznie od początku 2kg. Jest dobrze! :)
Małe cuś nie chciało się ujawinić, kręciło się, wierciło. Doktor powiedział, że wg niego to chłopak ale to nie 100%owe określenie płci. Także czekam niecierpliwie do kolejnej wizyty (9maja-godz.15sta), być może wtedy dowiem się jaka jest płeć małego Bubka :)
Dziękuje za trzymanie kciuków! :*

reklama
Do góry