reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Dziewczyny gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt. Najważniejsze, że wszystko dobrze i Wasze dzidzie zdrowe.
Axari gratuluje córeczki, wyobrażam sobie jak szalejesz i wcale się nie dziwie. Ale będzie Księżniczka i wszystkich owinie sobie wokół palca :-D.
Ja stwierdziłam, że nie zależy mi na poznaniu płci, w ciąży ze Starszakiem nie wiedziałam do końca. Ale teraz jak Was czytam, to mi się udziela i chyba bym chciała wiedzieć, ale tak na 100%.

Hallo Kobitki!!! Trochę mnie nie było, ale przed szpitalem zatrzymali mnie w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454524
Gratuluję udanych Wizyt!!!!

Jej no wielkie gratulacje!!!(ty wiesz czemu się tak szczególnie ciesze)!!!!cudna fotka:))))

No i reszcie gratuluję udanych wizyt jak i poznania płci :))

Pajkaa mozesz wpisac moja kolejna wizyte - 7 maj o 19.00 :)

Po tym jak się wczoraj dowiedziałam, całą noc dzisiaj mi się śniło, że będzie chłopak :)

Jumabe- Gratuluje udanej wizyty :tak:
Axarai- no to cudownie, że dziewczynka, taka mała dama wśród tylu mężczyzn :-)
Ryba- super, gratuluję chłopczyka :-D
Jasminum, Alebur &&&&& za wizyty ;-)
Ja Wam tak zazdroszczę też bym chciała wiedzieć kto u mnie mieszka. Oczywiście jest mi to zupełnie bez różnicy ale taka czysta radość z faktu że wiem... hmmm może 24 maleństwo pokaże :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry