reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
babydoll życze udanej wizyty i poznania plci :) bedziemy trzymac kciuki i czekac jutro na relacje :) no powiem Ci,że mi synek tak sie ukladal,że juz mialam nie wiedziec dopiero po 5 min jak juz miala konczyc usg to pokazal co ma miedzy nozkami :)

Ostatnia edycja:
WIZYTY

BABYDOLL 2 kwietnia

MAYBEBABY 3 kwietnia

MARTUSIA 5 kwietnia godz. 17:25

PAJKAA 5 kwietnia godz. 11:20

JOASIA 5 kwietnia

EWICZEK 5 kwietnia 17:30

RYBA92012 10 kwietnia

JAŚMINUM 11 kwietnia

GORGUNIA
12 kwietnia godz. 14:00

POLISIA 12 kwietnia

STOKROTKA.AF 19 kwietnia godz. 10:45

BRYGITTE 20 kwietnia godz. 15:00

FASOLKA 23 kwietnia godz. 9:00

ZAANETKAA 24 kwietnia godz.18:40

MALUSZEK
30 kwietnia godz. 15:00

ja w kwietniu bede miala 3 wizyty :D2 normalne + prenatalne masakra jakas:)

Cześć dziewczyny:) jestem już sporo czasu na tym forum lecz mało się udzielam, ale na bieżąco czytam co u was słychać:) Gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt:) U Mnie od samego początku jest wszystko w porządku więc tylko czytam i trzymam kciuki za Wasze wizyty:) My chodzimy do lekarza co 3 tygodnie i to prywatnie, ale plus tego jest taki że za każdym razem mamy usg i widzimy dzidzie:D Zobaczymy co słychać w moim brzuszku teraz 6 kwietnia:) Może się dowiemy jaka jest płeć, ponieważ tak szczerze to ciekawość mnie zżera ;P Aha I wydaje mi się, że czuje lekkie kopniaczki:D Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki:)

Witajcie, dołączam się do Was drogie przyszłe mamusie :-D
Ja również na wizyty chodzę co 3 tyg., wizyty zawsze są z USG(a robione jest ono choćby po to, żeby posłuchać serduszka dzieciątka). Paulina 89_12 może chodzimy do tego samego lekarza??? JA chodzę do dr Gołąbka, który przyjmuje w multimedis na ul. Podgórskiej.
Dziś mam kolejną wizytę, mam nadzieję, że przy dzisiejszym USG poznam płeć maluszka, pan dr z tego co słyszałam niechętnie udziela takich informacji, ostatnio droczył się ze mną, że on "widzi w moich oczach" synka :sorry:

reklama
Do góry