mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A w trójmiejskich szpitalach jest zakaz brania kasy przez połozne. W tym szpotalu w ktorym rodziłam poprzednio i teraz też zamierzam ordynator ostro tego pilnuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w trójmiejskich szpitalach jest zakaz brania kasy przez połozne. W tym szpotalu w ktorym rodziłam poprzednio i teraz też zamierzam ordynator ostro tego pilnuje.
To super w miarę nowy szpital ale ja mam do Kosty około80km więc wybralam Gdańsk Zaspę. Nie wiem czy w Kościerzynie mozna wykupic opieke poloznejJa rodzę w Kościerzynienie wiem czy orientujesz sie?
Patrysia słyszałam o tym szpitalu sporo pozytywnych opinii. Moja ciotka pracowała tam od poczatku powstania szpitala jako oddzialowa na urologii. Dla mnie jednak zbyt daleko żeby jechać do porodu 80km
Ja odkąd Młody się przekrecil to w dole czuję bardzo niewiele. Czasem przy pachwinie i równocześnie pod żebrami po skosie,ale tak to ciągle nad pępkiem i po bokach,ale też dość wysoko.
Ja umylam wannę- to dopiero wyczyn
W niedzielę prawdopodobnie jedziemy oglądać oddział z położoną. W ogole mam dylemat.... nie wiem czy wykupić dodatkową opiekę położonej. To koszt 400zł,ale pewność,że będzie ze mną znana mi i kompetentna osoba. W moim szpitalu położne są różne.... choć z drugiej strony moim lekarzem jest ordynator ginekologii i położnictwa i ponoć samo to sporo ułatwia.
Jak jest u Was?
Moje u lekarza są...i szczerze sama teraz nie wiem?Jeszcze jedno pytanko do dziewczyn korzystających z opieki NFZ - macie prze sobie wyniki badań czy zostają w karcie u lekarza? Moje są u lekarza i zastanawiam się czy zostaną one mi w najbliższym czasie dane czy może badania wymagane w szpitalu mam zrobić jeszcze raz prywatnie? w moim przypadku byłaby to grupa krwi, hbs i owa