Jestem kochane własnie wróciłam i tak .....skoki moje cukru jak na poczatek nie sa takie straszne ,mam nie cudowac z pieczywem i dwie kromki cieniutkie rano i wieczorem jesc normalnego białego bo dzidz weglowodanow potrzebuje a jak cukier bedzie wysoki to lepiej insuline w małych dawkach niz zbyt restrykcyjna dieta... i tak jesli cukry beda sie po posiłkach pod rzad utrzymywac powyzej 140 to mam do niej dzwonic i do szpitala na trzy dni na ustawienie insuliny i przeszkolenie ,jesli beda w normie to kontrola za trzy tygodnie ... acha i robiła mi jakies badanie krwi Hba1c i wynik mam 5,1% ponoc dobry...
reklama
D
Doloress
Gość
Martusia to super, że wszystko ok 
Pauline a co ty myślisz dzidzia sobie miejsce robi
nie martw się na zapas. Będzie wszystko ok
Patrysia to spoko, że wszystko ok. Ja łykam żelazo po jedzeniu, bo ginka nic nie powiedziała kiedy mam je łykać, a rozpuszcza się ponad 30 minut chyba. Denerwuje mnie to
))
Misiaczek super, że wszystko ok. Stosuj się do zaleceń lekarza i będzie wszystko ok. Też mam kłopoty z ciśnieniem więc nie jesteś sama
Fasolka to super nie martw się na zapas, sprawdzaj poziom cukru i nie denerwuj się
Moja mała zrobiła sobie poduszkę z mojej wątroby i też nie czuję się z tym konfortowa, ale co mi tam
Pauline a co ty myślisz dzidzia sobie miejsce robi
nie martw się na zapas. Będzie wszystko ok
Patrysia to spoko, że wszystko ok. Ja łykam żelazo po jedzeniu, bo ginka nic nie powiedziała kiedy mam je łykać, a rozpuszcza się ponad 30 minut chyba. Denerwuje mnie to
Misiaczek super, że wszystko ok. Stosuj się do zaleceń lekarza i będzie wszystko ok. Też mam kłopoty z ciśnieniem więc nie jesteś sama
Fasolka to super nie martw się na zapas, sprawdzaj poziom cukru i nie denerwuj się
Moja mała zrobiła sobie poduszkę z mojej wątroby i też nie czuję się z tym konfortowa, ale co mi tam
R
RiSiA
Gość
Jestem kochane własnie wróciłam i tak .....skoki moje cukru jak na poczatek nie sa takie straszne ,mam nie cudowac z pieczywem i dwie kromki cieniutkie rano i wieczorem jesc normalnego białego bo dzidz weglowodanow potrzebuje a jak cukier bedzie wysoki to lepiej insuline w małych dawkach niz zbyt restrykcyjna dieta... i tak jesli cukry beda sie po posiłkach pod rzad utrzymywac powyzej 140 to mam do niej dzwonic i do szpitala na trzy dni na ustawienie insuliny i przeszkolenie ,jesli beda w normie to kontrola za trzy tygodnie ... acha i robiła mi jakies badanie krwi Hba1c i wynik mam 5,1% ponoc dobry...
super, super

Ja sobie zdaję doskonale sprawę, że co laboratorium to inaczej, u nas w Opalenicy też robią jeden pomiar, w Poznaniu jak robię są 2 pomiary. Chodziło mi tylko o to, że dla kogoś kto ma problemy z cukrami lepiej jest gdy pomiary są dwa. Widać jak ten cukier schodzi, po prostu jest lepszy obraz sytuacji, dokładniejszy.Lilijanna skoro tak to ja juz sie nie wypowiadam napisalam jak u nas jest a skoro Ty piszesz ze guzik prawda to widocznie co labolatorium to zwyczaj....
*martusia* - no i dobrze, że ok
misiaczek - super.
Kciuki za dziś.
R
RiSiA
Gość
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Joasiu u mnie robią jeden pomiar cukru tzn przed podaniem glukozy i po 2 h... nie robia tego dodatkowego po godzinie chyba, ze jest 50 a nie 75g...
Joasiu u mnie robią jeden pomiar cukru tzn przed podaniem glukozy i po 2 h... nie robia tego dodatkowego po godzinie chyba, ze jest 50 a nie 75g...
P
patrysia*
Gość
Kciuki za wizyty&&&
Gratuluję udanych wizyt
)
DOTI tyle ze ja mam w tabletkach...
FASOLKA to super
)
EIT:zapomniałam napisać ze od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg :/
Gratuluję udanych wizyt
DOTI tyle ze ja mam w tabletkach...
FASOLKA to super
EIT:zapomniałam napisać ze od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
miq
Fanka BB :)
My już też po wizycie,mała ładnie rośnie,aktualnie waży 740 gram,wyraźnie było widać cipulkę jak to lekarz porównał do ziarenka kawy,więc już żadnych wątpliwości nie ma,w sumie to lekarz nigdy nie miał
Ślicznie było widać bijące serduszko,najpiękniejsze jakie widziałam
A to dzisiejsza fotka,mała była zamyślona...

Ślicznie było widać bijące serduszko,najpiękniejsze jakie widziałam
A to dzisiejsza fotka,mała była zamyślona...
P
patrysia*
Gość
Ale super fotka!!super że wsio ok
)
reklama
D
Doloress
Gość
Patrysia też mam w tabletkach 
Miq super fotka i super, że wszystko ok
Miq super fotka i super, że wszystko ok