reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

mig co za pięknosci:-)
&&&&&&&& za reszte dzisiejszych wizyt:tak:

Co do glukozy to ja miałam po 2h ale pielegniarka pytała czy były zalecenia by po 1h tez pobierac,wiec w duzej mierze pewnie to sie ma lekarzem prowadzacym

reklama
Miq fotka słodziutka. I super ze wizta udana.

&&& trzymam kciuki ze resztę babeczek wizytujacych

Dziewczyny jak to jest z dentystą w 3 trymestrze?

Dzis chciałam sie umówić na wizytę bo mnie ząb strasznie boli to mnie chciała umówić na 6 lipca i to bez znieczulenia. Prywatnie mnie przyjmie w najbliższa środę i znieczuli żelem.

Naprawdę nie ma bezpiecznego znieczulenia do babek w ciąży?

Boję sie dentysty bardziej niż porodu. Prędzej urodze bez znieczulenia niż paszcze otworze

Pajka u nas jest dokladnie tak samo jeden pomiar przed i jeden po glukozie:-)

patrysia to i tak nie jest zle ja teraz 4 kg miedzy wizytami teraz to bedziemy coraz szybciej rosly trzeba sie przyzwyczaic:-D

miq to duza juz ta Twoja Cipuszka, ciesze sie ze wsio oki a fotka superasna:-)

Bunny mam podobnie jesli chodzi o znieczulenie dla ciezarowek to nie mam pojecia ale tulam by nie bylo potrzebne:*

Dzis chciałam sie umówić na wizytę bo mnie ząb strasznie boli to mnie chciała umówić na 6 lipca i to bez znieczulenia. Prywatnie mnie przyjmie w najbliższa środę i znieczuli żelem.

Boję sie dentysty bardziej niż porodu. Prędzej urodze bez znieczulenia niż paszcze otworze

Bunny ja 2 razy bylam u dentysty. raz na szybkiego bo mi zab pekl i powiedzialam ze w ciazy jestem w 12tc i dostalam w zastrzyku w dziaslo i policzek [to akurat prywatnie bylo]. a pozniej w 16tc z ropniem w szpitalnej przychodni powiedzialam ze 16tc i znieczulenie w dziaslo x2. ale niestety nie wiem co zawieralo. moze zapytaj gina co on o tym mysli, bo meczyc sie z bolem to niezbyt fajne jest.

Bunny ja cały czas chodziłam do lekarza i brałam znieczulenie normalnie...tylko muszą dać Ci tak zniecuzlenie, spedjalnie dla cieżarnych ;)

Patrysia ja mam inne do żucia - pod język i czekam aż się rozpuści okropniaste

Bunny mi dentysta powiedział, że w ostateczności mam się pojawić w III trymestrze bo do zębologa nie zaleca się, ale jak boli to musisz i na pewno coś mają na znieczulenie dla ciężarnych

Patrysia ja mam inne do żucia - pod język i czekam aż się rozpuści okropniaste

Bunny mi dentysta powiedział, że w ostateczności mam się pojawić w III trymestrze bo do zębologa nie zaleca się, ale jak boli to musisz i na pewno coś mają na znieczulenie dla ciężarnych
aha to w sumie dobrze że mam takie do połykania :p

reklama
Do góry