reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
melduje ze zyje, wcale nie jest tak zle jak sie wydaje ;) juz pisze:
-cisnienie troszke za wysokie ale nie ma powodu do martwienia sie
-szyjka zamknieta i dluga [uff!]
-a ten stan zapalny to przez uplawy [dostalam globulki na 12dni-Macmiror 500 z nystatyna]
-i inne witaminki teraz Femibion 2

jakby sie cos dzialo, mam przyjsc i nie ogladac sie na nic. a i dla swietego spokoju pojsc do internisty z tymi wynikami bo gin nie widzi nic zlego. ide jutro sie zapisac do nowego lekarza, bo tu nie mam co liczyc na zapis do internisty-zostalam uswiadomiona juz.

uff, a tak sie martwilam. ale dobrze ze poszlam :)

ja wlasnie zapisalam sie do lekarza na jutro. moje cisnienie szaleje kiedy jestem przed wizyta, tak sie stresuje zawsze, wiec od tygodnia sama sprawdzam, cisnienie mam w normie, ale puls mam bardzo wysoki, wiec wole pojsc i porozmawiac na ten temat. poza tym od 3-4 dni mam takie dziwne uczucie tak jak sie koncza zebra takie jakby rozpychanie, nie wiem czy to dzidzia tak jest ulozona czy ja juz wariuje , czy tak mi sie poprzesuwało tam wszystko. :(

wiesz co moze dziec Ci tam sie chowa, a boli cos wtedy czy nie? co do cisnienia ja tez mialam dzis wysokie a puls przy I mierzeniu 139 :szok:.

Dziękuje za kciuki :))

U nas wsio ok tylko ja mam lekka anemie gdzie mam brać żelazo na czczo godz.przed śniadaniem :)

*MARTUSIA* dobrze że nic poważnego a tylko infekcja:)

gratuluje udanych wizyt

zaciskam kciuki za pozostale, ale w szczególności za Fasolkę i diabetologa, zeby nie było insuliny:tak:

Martusia super, że wszystko ok mniej stresów kochana

Witam:)
U nas ok dziewczynka dalej pozostaje dziewczynką,morfologia ok w moczu wykryto leukocyty kazał mi brać 3X dziennie po 2 tabletki Uroseptu i pod koniec przyszłego tygodnia powtórzyć mocz,jeśli nie będzie poprawy to mam się do niego zgłosić.Ciśnienie już się unormowało wczoraj miałam 120/70 ale za to od kilku dni mam zawroty głowy.
Kciuki za pozostałe wizytujące.

reklama
Lilijanna skoro tak to ja juz sie nie wypowiadam napisalam jak u nas jest a skoro Ty piszesz ze guzik prawda to widocznie co labolatorium to zwyczaj....

*martusia to super ze wszystko dobrze, a widzisz po co byl ten niepotrzebny stres:*

patrysia to super gratki:*

misiaczek ciesze sie ze wizyta na plus i &&& zeby urosept zadzialal:)

Do góry