reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Lilijanna nie mam pojecia w kazdmadz razie mam zamiar teraz brac wszytsko dokladnie tak jak kazal bo do szpitala to ja nie chcem

jeszcze raz &&& za jutro

reklama
lekarz kazał mi pobrać krew na czczo, po 1h i po 2h. Były tez inne ciężarne w laboratorium i miały pobierana krew tak samo. Z tego co czytam w internecie to normalne ze bada sie po 1h i po 2h.

Ja też miałam w ten sposób robione badania - wyniki 66, 116 , 110. Szwagierka która ma problemy z cukrem mówi że głównie się patrzy na ten po 2h wiec teoretycznie powinno u Ciebie być ok, chociaż po godzinie jest wysoki. Najlepiej wypowie się lekarz

RYBA
PO 75 G GLUKOZY MIERZY SIE WYNIK PO 2 H NIE MAM POJECIA PO CO CIE KLULI 2 RAZY WYNIK MASZ LEPSZY ODE MNIE TAKZE BEZ STRESU:)
Guzik prawda, żeby właściwie zaobserwować spadek cukru robi się dwa pobory krwi po 1h i po 2h. ;-)

lekarz kazał mi pobrać krew na czczo, po 1h i po 2h. Były tez inne ciężarne w laboratorium i miały pobierana krew tak samo. Z tego co czytam w internecie to normalne ze bada sie po 1h i po 2h.
Pewnie, że normalne, bo prawidłowe, właściwe i tak powinno się robić. :tak:

Lilijanna nie mam pojecia w kazdmadz razie mam zamiar teraz brac wszytsko dokladnie tak jak kazal bo do szpitala to ja nie chcem
No to muszę dopytać swojego na wizycie, bo mnie to zainteresowało, na przyszłość w razie wu wiedzieć więcej. :tak:

Kciuki za dzisiaj!

Dziewczyny,jeśli brzuch jest miękki to raczej nie ma skurczy,tak? Co jakiś czas zaboli mnie brzuch,ale jest ciągle miękki. Wzielam no-spe. Może pomoże...

ja mam planową wizytę 28 czerwca, zobaczymy co powie moja ginka na wyniki ze szpitala;wczoraj odebrałam wynik wymazu z szyjki macicy i wszystko było ok, z wyjątkiem pałeczek kwasu mlekowego było (+++) czy to bardzo źle?

reklama
Do góry