reklama
jasminum82
Fanka BB :)
D
Doloress
Gość
Jasminum super koszulki
*Martusia* trzymam kciuki za wizytę
Martusia słuchaj lekarza, leżakuj i aplikuj sobie co trzeba i bez nerwa
Gorąco mi, a okna wszędzie pootwierane. Od trzech dni mam takie napady gorąca, że nie mogę
*Martusia* trzymam kciuki za wizytę
Martusia słuchaj lekarza, leżakuj i aplikuj sobie co trzeba i bez nerwa
Gorąco mi, a okna wszędzie pootwierane. Od trzech dni mam takie napady gorąca, że nie mogę
znalazłam koszulkę z tej okazjiZobacz załącznik 474255
a szczególnie ta mi się podoba
Zobacz załącznik 474256
Popłakałam sie ze smiechu z tej czarnej koszulki

jasminum82
Fanka BB :)
no to nieźle:/
A ja się zastanawiam czy to brzuszek twardnieje czy synuś wypycha?mam z tym problem...tak z 15 minut temu na dole taki twardszy sie zrobił tak napinac zaczęło ale u góry nie był twardy...i teraz nie wiem ...
Jak to jest u was twardniejące brzuszki?
ja ma tak czasami, też myślałam, że to mała się tak wypina, ale to są skurcze
lekarz powiedział, że tak do 10 razy dziennie mogą się zdarzyć, ale krótkie. Taki skurcz ma złapać i po chwili puścić. Tak mi lekarz powiedział, że to najczęściej przy zmianie pozycji macica tak reaguje. I rzeczywiście, brzuch mi się napiął w jednym miejscu jak się do badania położyłam na plecach, to lekarz mi normalnie rękę na brzuchu położył, ale nie jakoś tak delikatnie tylko normalnie złapał mnie za ten brzuch i skurcz momentalnie minął.
Popłakałam sie ze smiechu z tej czarnej koszulki![]()
więcej znajdziesz tutaj, http://www.cafepress.com/+womens-maternity niestety zagramaniczna ta strona, ale zawsze pooglądać można i się pośmiać

Martusie dwie to ja kciuki trzymam też za Was! Ja mam jutro badania i nie wiem jak długo to potrwa, może ze dwa dni, to uciekam już, bo rano muszę wstać.
Ostatnia edycja:
Dobrze, że dzidzia ok, a co do oszczędzania się to się oszczędzaj, bo kolejne oszczędzanie jak dzieć do przedszkola pójdzie ;-)Byłam dziś na usg, Hubert ma 1 kg więc chyba zbyt wielki nie jest jak na ten etap ciąży. Wód mam też mało bo AFI 9 czyli dolna granica normy. No i wiem już dlaczego mam mały brzuszek. Młody jest główką do góry.
Poza tym łożysko wciąż w kontakcie z szyjką. Mam się oszczędzać.
E samo wypicie pikuś, ale potem miałam zawroty głowy i mdlałam im. Leżałam i głową ruszyć nie mogłam. Dla mnie za duża dawka cukru zdecydowanie.ja wypiłam duszkiem za jednym zamachem i nawet mi to smakowało, są gorsze badania, np. gastroskopia, ale to wiadomo, że nie w ciąży, sama przechodziłam to wiem, i wolałabym codziennie taką glukozę wypijać jak by trzeba byo, niż raz w roku na gastroskopię iść![]()

To ja proszę o wyjaśnienie, co ma wspólnego luteina z bólami, bo to, że działa na szyjkę to wiem, ale na jakie bóle działa dodatkowo?A wiec tak lekarz jak uslyszal, ze nadal mam bole to chcial mnie polozyc do szpitala. Ale powiedzialam mu, ze to moze przez to, ze ze od sb bralam dwie luteiny zamiast trzech bo zaczely mi sie konczyc. Lekarz mnie zbadal, powiedzial, ze na razie wszystko sie tam trzyma, ale jak boli to leki mam brac nadal i duzo odpoczywac, wiec sie slucham, bo mnie nastraszyl tym szpitalem heh

Kciuki!ja poprosze mocne kciuki na jutro, bo ide na nieplanowana wizyte do doktorka. moze znowu panikuje a moze dzieje sie cos zlego, ale wole to sprawdzic i przy okazji wyniki pokaze.... boje sie jak nie wiem.

To też kciuki!Ja też jutro wizyta![]()

Zakładaj bieliznę tylko bawełnianą i pierz ją w białym jeleniu, odejdą problemy zapalne, zobaczysz.strasznie bolesne skurcze, kłucia po lewej a zaraz po prawej stronie w pochwie, szczypanie. no i ogromny stan zapalny: krwinki biale norma do 12 a ja mam 18,2. neutofile norma 7,4 a ja mam 13,7. monocyty norma 0,900 a ja mam 0,972. hematokryt norma zaczyna sie od 37 a ja mam 35,3. a jeszcze miesiac temu bylo znacznie lepiej...

Nie ma co szukać w necie, bo każde laboratorium i tak ma swoje odchylenia, najlepiej kontakt z lekarzem.jak bede w domu to dam znac. szukam norm dla ciezarowek ale nie ma nigdzie w calosci tylko pojedyncze wartosci.

Jak już pisąłam wyżej, samo wypicie pikuś, ale potem miałam zawroty głowy i mdlałam im. Leżałam i głową ruszyć nie mogłam. Dla mnie za duża dawka cukru zdecydowanie.Lilijanna jakie Ty masz zle wspomnienia o glukozie z poprzedniej ciazy? Wypilam to na dwa razy i bylo nawet znosne ale ja to slodkie kocham nad zycie![]()

Miałam dzisiaj tak samo i na śniadanie właśnie zeżarłam 2x no-spę, bo dodatkowo na dole mnie mocno ciągnęło.Ja dzis mam brzuch smiesznie twardyod dołu mieki a z gory kamien ale to mała dupcie lub cos innego wypieła
![]()

RYBA
PO 75 G GLUKOZY MIERZY SIE WYNIK PO 2 H NIE MAM POJECIA PO CO CIE KLULI 2 RAZY WYNIK MASZ LEPSZY ODE MNIE TAKZE BEZ STRESU
Kasia P-P ciesze sie ze z Malenstwem oki a lozysko jak bedziesz sie oszczedzac sie podniesie tylko pamietaj o tym zeby sie nie przemeczac:*
marudka nie jest zle po urosepcie powinno sie unormowac
martusia no widzisz nie potrzebnie tak sie nastawialas na najgorsze trzeba myslec pozytywnie bo to dziala cuda z reszta sama wiesz:* teraz wypoczywaj i ciesz sie ze z Dzidziem oki:*
maja wiec juz &&&& za czwartek bedzie dobrze:*
*martusia jak masz jakies obawy to jasne ze lepiej isc i sprawdzic ale mysl pozytywnie:* takze &&&&& za jutro
fasolka to zupelnie jak moja tez ostatnio "cos" na Mame wypiela i smieszniasto to wygladalo
jasminum extra te koszulki a jak cenowo?
doti moze wiatraczek sobie wlaz tylko nie przesadzaj
patrysia, miq, fasolka, *martusia &&&&&&&& za jutro i za reszte wizytujacych:*
PO 75 G GLUKOZY MIERZY SIE WYNIK PO 2 H NIE MAM POJECIA PO CO CIE KLULI 2 RAZY WYNIK MASZ LEPSZY ODE MNIE TAKZE BEZ STRESU
Kasia P-P ciesze sie ze z Malenstwem oki a lozysko jak bedziesz sie oszczedzac sie podniesie tylko pamietaj o tym zeby sie nie przemeczac:*
marudka nie jest zle po urosepcie powinno sie unormowac
martusia no widzisz nie potrzebnie tak sie nastawialas na najgorsze trzeba myslec pozytywnie bo to dziala cuda z reszta sama wiesz:* teraz wypoczywaj i ciesz sie ze z Dzidziem oki:*
maja wiec juz &&&& za czwartek bedzie dobrze:*
*martusia jak masz jakies obawy to jasne ze lepiej isc i sprawdzic ale mysl pozytywnie:* takze &&&&& za jutro
fasolka to zupelnie jak moja tez ostatnio "cos" na Mame wypiela i smieszniasto to wygladalo

jasminum extra te koszulki a jak cenowo?
doti moze wiatraczek sobie wlaz tylko nie przesadzaj
patrysia, miq, fasolka, *martusia &&&&&&&& za jutro i za reszte wizytujacych:*
Ostatnia edycja:
reklama
D
Doloress
Gość
Asiu na dworze chłodek, wszędzie pootwierane, przeciąg, a mi GORĄCO