reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

ja poprosze mocne kciuki na jutro, bo ide na nieplanowana wizyte do doktorka. moze znowu panikuje a moze dzieje sie cos zlego, ale wole to sprawdzic i przy okazji wyniki pokaze.... boje sie jak nie wiem.

reklama
a co sie dzieje?

Ja też jutro wizyta:)

strasznie bolesne skurcze, kłucia po lewej a zaraz po prawej stronie w pochwie, szczypanie. no i ogromny stan zapalny: krwinki biale norma do 12 a ja mam 18,2. neutofile norma 7,4 a ja mam 13,7. monocyty norma 0,900 a ja mam 0,972. hematokryt norma zaczyna sie od 37 a ja mam 35,3. a jeszcze miesiac temu bylo znacznie lepiej...

strasznie bolesne skurcze, kłucia po lewej a zaraz po prawej stronie w pochwie, szczypanie. no i ogromny stan zapalny: krwinki biale norma do 12 a ja mam 18,2. neutofile norma 7,4 a ja mam 13,7. monocyty norma 0,900 a ja mam 0,972. hematokryt norma zaczyna sie od 37 a ja mam 35,3. a jeszcze miesiac temu bylo znacznie lepiej...
oj oj to faktycznie idź jutro !

ide jutro na 12:30 a dodzwonilam sie za uwaga 16 proba [liczylam].

no to nieźle:/

A ja się zastanawiam czy to brzuszek twardnieje czy synuś wypycha?mam z tym problem...tak z 15 minut temu na dole taki twardszy sie zrobił tak napinac zaczęło ale u góry nie był twardy...i teraz nie wiem ...

Jak to jest u was twardniejące brzuszki?

*martusia*to &&& daj szybko zanc po wizycie bo sie bedziemy stresowac

jak bede w domu to dam znac. szukam norm dla ciezarowek ale nie ma nigdzie w calosci tylko pojedyncze wartosci.

Patrysia, mi twardnieje jak za duzo chodze, czasem po przytulaniu, a kilka razy bez powodu. ale nie trwa to dlugo i nie boli, wiec no-spy nie biore. to mi duzo podpowiedzialo: http://fajnamama.pl/twardy-brzuch-w-ciazy/

Ostatnia edycja:
Lilijanna jakie Ty masz zle wspomnienia o glukozie z poprzedniej ciazy? Wypilam to na dwa razy i bylo nawet znosne ale ja to slodkie kocham nad zycie :p

Jasminum gastroskopia nie jest taka zla juz chyba gorzej przejsc badanie od drugiej strony czyli chyba kolanoskopia. A ja wole miec gastroskopie co miesiac niz raz w roku isc do dentysty ktorego potwornie sie boje

*Martusia za jutro &&&

Martusia tylko słuchaj sie lekarz i dbaj o Was a bedzie wszystko dobrze. Nie smutaj sie bo dzidzia wszystko czuje

Patrysia mnie brzuszek nie twardnieje więc nie pomogę. Ale moze to dzidzia bo chyba jak brzuszek twardnieje to cały a nie pół zresztą nie wiem.

reklama
Do góry