*martusia*
Fanka BB :)
Czy ma ktoś kontakt do MARTUSI???
z godzine temu byla online wiec chyba nie jest tak zle jak sie moze wydawac. poszukaj tam wiesz gdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ma ktoś kontakt do MARTUSI???
Jak czytam o tych badaniach na glukozę to bleee, ja musze zrobić do 21.06 i na samą mysl mi się cofa, takie mam kiepskie wspomnienia z Adą jak w ciąży byłam.
jak czytam o Waszych zdrowo rozwijających się dzieciaczkach to papa mi się tak śmieje![]()
Przepraszam tych, ktorzy sie o mnie martwily ze nie psialam, mam doła, bardzo to mile, ze jeszcze ktos tu o mnie pozytywnie mysli. A wiec tak lekarz jak uslyszal, ze nadal mam bole to chcial mnie polozyc do szpitala. Ale powiedzialam mu, ze to moze przez to, ze ze od sb bralam dwie luteiny zamiast trzech bo zaczely mi sie konczyc. Lekarz mnie zbadal, powiedzial, ze na razie wszystko sie tam trzyma, ale jak boli to leki mam brac nadal i duzo odpoczywac, wiec sie slucham, bo mnie nastraszyl tym szpitalem heh
Byłam obecna rano, ale nic niegdzie nie napisałam...