reklama
P
patrysia*
Gość
Mi glukoza nie straszna w smaku jak cukier puder rozpuszczony w wodzie
(zapomniałam o cytrynie i nie dodałam jej)i normalnie wypiłam i wsio ok
ale w poprzednich ciążach jak piłam to też nie tak nie wiadomo co...
Martusia sie jeszcze nie odzywała
Palma a mowił ci lekarz kiedy ten pessar sciagaja ,a jak sie z nim czujesz tz czujesz go ....ja od paru dni mam wrazenie ze jakby mi sie obnizył ale jak te durne globulki wkładam to niby normalnie schizy juz mam chyba ....
Palma a mowił ci lekarz kiedy ten pessar sciagaja ,a jak sie z nim czujesz tz czujesz go ....ja od paru dni mam wrazenie ze jakby mi sie obnizył ale jak te durne globulki wkładam to niby normalnie schizy juz mam chyba ....
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
martusia pewnie z mamą po lumpkach biega:-) tak jak zwykle po wizycie
R
RiSiA
Gość
Fasolko a moze dziec się odwrócił i siediz pupą stąd ucisk?? bo ja miałam taka cieżkość na dole wlasnie jak dzidzia uciskala mi na łożysko... jak się odwrócił glówką w dół ucisk minął...
Patrysia ja wypiłam glukozę i miałam ochotę na drożdżówkę
Patrysia ja wypiłam glukozę i miałam ochotę na drożdżówkę

P
patrysia*
Gość
coś mało tej glukozy wypiłasFasolko a moze dziec się odwrócił i siediz pupą stąd ucisk?? bo ja miałam taka cieżkość na dole wlasnie jak dzidzia uciskala mi na łożysko... jak się odwrócił glówką w dół ucisk minął...
Patrysia ja wypiłam glukozę i miałam ochotę na drożdżówkę![]()
*martusia*
Fanka BB :)
ech, ech i jeszcze raz ech.
zaczne od endokrynologa: mimo leczenia tsh ciagle wysokie,ft4 spadlo ponizej normy, mam wieksza dawke leku i kontrole za miesiac - jak nie bedzie lepiej -szpital.
morfologia szkoda gadac: krwinki biale wiele ponad norme, neutrofile tak samo, monocyty tak samo, hematokryt spadl bardzo - jak nie bedzie lepiej -szpital. a tam podobno rozmaz krwi, posiew krwi, usg i inne zabawy.
jutro ide do lekarza sie zapisac, mam swieze wyniki, zobaczymy co powie, ale wiem ze nie jest dobrze...
zaczne od endokrynologa: mimo leczenia tsh ciagle wysokie,ft4 spadlo ponizej normy, mam wieksza dawke leku i kontrole za miesiac - jak nie bedzie lepiej -szpital.
morfologia szkoda gadac: krwinki biale wiele ponad norme, neutrofile tak samo, monocyty tak samo, hematokryt spadl bardzo - jak nie bedzie lepiej -szpital. a tam podobno rozmaz krwi, posiew krwi, usg i inne zabawy.
jutro ide do lekarza sie zapisac, mam swieze wyniki, zobaczymy co powie, ale wiem ze nie jest dobrze...
reklama
*martusia* leczenie tarczycy to jest bardzo przewlekły proces i rezultaty wcale nie są szybko widoczne. Ja leczę się już jakieś 15 lat i czasem bywa gorzej czasem lepiej. W ciąży zostałam dobrze poprowadzona i teraz mam bardzo dobre i stabilne wyniki. Głowa do góry!
Jeśli faktycznie szpital- wiadomo nic miłego, ale nie jest to po to by zaszkodzić, a po to byś Ty była pod stałą obserwacją i aby mogli pomóc Dzidziusiowi i Tobie dotrwać bezpiecznie do końca ciąży. Trzeba to trzeba i już. Silna bądz babko i koniec!
Jeśli faktycznie szpital- wiadomo nic miłego, ale nie jest to po to by zaszkodzić, a po to byś Ty była pod stałą obserwacją i aby mogli pomóc Dzidziusiowi i Tobie dotrwać bezpiecznie do końca ciąży. Trzeba to trzeba i już. Silna bądz babko i koniec!