reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Kochane, dzięki za wszystkie kciukasy! Walczyliśmy dzielnie. Niestety od wczoraj, od 16.11 stałam się mamą czerwcową. Mój synek, urodził się z wagą 890g. Ma zdrowy, choć nie w pełni dojrzały organizm. Walczy w inkubatorku na oddziale intensywnej terapii neonatologii. Jest mi bardzo ciężko. Nie ze względu na mnie ale ze względu na moje maleństwo. Nie chcę by się bał, by cierpiał. Ale żyje i walczy i to jest najważniejsze. Czasem coś napiszę, ale wybaczcie, na razie znikam. To zbyt ciężkie doświadczenie. Nie jestem w stanie cieszyć się z Wami waszymi zdjęciami 3d, wieściami z frontu kiedy ja mam już obraz na żywo. Jestem pod opieką psychologa. Dziś wychodzę do domu, do rodziny. Nie odpowiem więc na Wasze komentarze ale Wiem, że jesteście ze mną i trzymacie kciuki za co dziękuję :** I ja trzymam kciuki by każda z Was po urodzeniu mogła przytulić swoje najukochańsze maleństwo. Trzymajcie się!

Trzymaj sie kochana myslami jestem z toba bede sie modlic o zdowko twojego syneczka ......bedzie dobrze zobaczysz choc trudny czas przed wami.......

reklama
Nasza kochana maybebaby jestesmy z wami. oboje jestescie pod doskonala opieka, najwazniejsze, ze synek jest zdrowy. Odezwij sie od czasu do czasu, daj znac jak sobie radzicie. Nie martw sie z tym przytulaniem, jeszcze troche i bedziesz mogla to zrobic. Musisz tylko byc silna, nie tyle dla siebie ale dla twojego malenstwa. Modle sie za was. zobaczysz, ze bedzie dobrze

maybebaby trzymam kciuki za Twoją kruszynkę!&&&&

Byłam dziś na dodatkowym usg i mojej córuni w trakcie tygodnia urósł i odpadł siureczek;) jednak jest dziewczynka z czego bardzo się cieszę:-) zdrowa i ruchliwa, waży już ponad kilo:) 1068 gramów:)

maybebaby ja tez jestem w szoku, ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się dzielnie, Synek na pewno bardzo potrzebuje teraz tego, żebyś cały czas walczyła o Niego

reklama
Maybebaby dużo siły dla Was. Jestem w szoku, że nawet nie wiem co napisać.

Ja dziś byłam na wizycie u gina i wygląda na to, ze wszystko jest ok. 22-go mam mieć usg i może się w końcu dowiem czy będzie braciszek czy siostrzyczka dla Dominika.

Do góry