reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Joasiu ja byłam pewna, że on miednicowo jest bo czuję ruchy po lewej i prawej stronie brzucha :-) a tutaj główką w dol po mojej lewej stronie ma nogi a po prawej gmera mnie rączkami :-Dco do kolejnego usg powiem Ci, że aż tak bardzo mi na plci nie zależy, ale ciekawość mnie zżera bo moj starszak pokazywał jajucha na każdym usg a ten się na każdym chowa :-D

Maluszek
no to dobrze, że jest glówką w dól tylko się ciesz :-)ja się cieszę bardzo :tak:bo to pierwszy krok do SN :-D

Fasolko ja wiem po sobie, że rygor przynosi sukces :tak:

reklama
patrysia* z tego co czytałam przez ostatni tydzień to spuchnięte wargi sromowe dziewuszek (czasem takie są podobno) wyglądają podobnie jak woreczek u chłopców i nawet lekarza może to wprowadzić w błąd więc u Ciebie może to był właśnie woreczek:-D U mnie to raczej cipuszka była bo z panią doktor stwierdziłyśmy że ani jąderek ani peniska tam nie ma;)

Moja mała już tydzień temu była główką w dół, myślałam że się obróciła bo ostatnio ją czuje bardzo nisko ale okazuje się że dała sobie na chwile spokój z kopaniem a zaczęła gmyrać łapkami, bokserka jedna;)

Ostatnia edycja:
Pajeczko a ja bylam pewna ze moja lezy glowka lub nozkami na dole bo mnie non stop gmera tak az czasami zaboli tam na dole:)ale ma jeszcze miejsce do fikania wiec mysle ze sie grzecznie obroci glowka w dol jak koleszka Adi:)

Joasiu Sebcio odwrócil się w 30 tc :-) Adrianek jest grzeczniejszy :-D wolal się usadowić już teraz :-D

Kasiaczek wlasnie poczytalam i od 7-9 miesiąca, ale mogą też po porodzie...u niektorych chlopców... a moszny praktycznie na usg nie widać :tak:bo to taka faldka :-Dkurcze jak znajdę siusiaka mojego synka starszego wkleje bo on to sie na każdym usg pokazywał :-D

tutaj to fajnie widac

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAJKAA hehe super fotka :D
KASIECZEK ja mam nadzieję ze synuś to synuś bo pwoiem ze tak sie przzwyczaiłam do Marcelka jak i smerfy czekają na braciszka i tu zakupy ze nie wyobrażam sobie zeby miało sie to zmienić :/ także współczuję tutaj diagnozy różne u niektórych co do płci...

reklama
Do góry