Palemko sliczna Ksiezniczka rosnie Ci w brzuszku 3maj sie w 2paczku jak najdluzej i lykaj co musisz tule i &&&& za Was

jesli chodzi o terminy to podobno najbardziej wiarygodny jest ten z OM ja mam roznice z usg na 7 dni do przodu z ostatniego usg wczesniej bylo 4 dni do tylu to zalzezy jak rosnie Dzidzia kazda rozwija sie w swoim tempie i ten termin z usg bedzie sie jeszcze zmienial a w ostatecznosci Malenstwo i tak wyjdzie kiedy bedzie mu pasowalo:-)
Zanetko dokladnie tak jak piszesz musialo wczoraj byc cisnienie nie takie czy cos bo dzis od rana i w poczekalni u gina skopala mnie jak nigdy hehe chyba posluchala Ciotki z bb
maybebaby Kochanie trzymajcie sie zdrowiutko, Boze jestem w szoku modle sie za Was oby Malenstwo szybko doszlo do siebie, na pewno ma teraz dobra opieke najwazniejsze ze bedziesz przy Nim aby czul Twoja obecnosc i Tobie zycze zebys jak najszybciej przytulila swoja Dziecine:*3maj sie Kochana jestesmy z Wami calym sercem :*
kasiaczek a jednak Dziewuszka gratki czyli Lilka nadal ma kolezanke hehe bo chlopcy Nas tu zasypia we wrzesniu;P
jumabe ciesze sie ze wsio dobrze
Pajeczko to swietnie, jejku jak dobrze ze wszystko sie ladnie ulozylo i lozysko podnioslo super:*a jesli chodzi o plec to jak juz nie bedziecie mogli wytrzymac to zawsze mozna podjechac i zrobic kolejne usg najwazniejsze ze lozysko i szyjka ok no i ze Dzidzia zdrowa i glowka w dol u mnie ostatnio bylo miednicowo:/ale podobno jeszcze moze sie zmienic-licze na to bardzo
No to teraz o mojej wizycie, krotko bo cale szczescie wszystko dobrze wyniki krew, mocz glukoza oki, przeciwciala jeszcze nie dotarly beda na nastepna wizyte przytylam 1,7 kg czyli juz 7,6 na plusie ale z Mala oki te bole jesli sa krotkie i czuje choc male kopniaki to nie sa grozne ale do mojego gina zawsze moge z takim czyms przyjsc i mi nie wyskoczy jak tamten. Dostalam zaswiadczenie na darmowa szkole rodzenia jutro zadzwonie i zapytam od kiedy nowy kurs sie zaczyna takze w sumie kamien z serca....
Jednak dzis trudno sie cieszyc bo wiem, ze wszystkie jestesmy myslami i serduszkami z
maybebaby i Jej Syneczkiem niech Jego Aniol Stroz nad Nim czuwa a Mamusia bedzie silna za ich Dwoje :****