reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

byłam dzis u nowego ginka, pokazałam wynik glukozy, dał mi skierownie do szpitala na dobowe oznaczenie glukozy, jak będzie ok to wyjde po 1 dobie jak nie to moga mnie trzymac i 3 dni...
3majcie kciuki za dobre wyniki, dietke juz sobie sama zastosowałam :tak:
pocieszył mnie,że norma jest do 140 a ja mam 147, może za wcześnie weszłam na drugi pobór a podobno nawet 5 min ma znaczenie
jutro jadę do szpitala :tak:

reklama
My już po wizycie. Wszystko jest w porzadku :) A juz sie bałam o szyjke, bo czasem twardnieje mi brzuszek, ale jest długa i zamknięta, więc ok. Dr powiedział, że te skurcze są normalne bo jest ich niedużo i nie maja wpływu na szyjkę. A Antoś ma juz 924g :) i wszystkie wymiary o dobry tydzien do przodu jak zwykle. Bardzo się cieszymy, że jest dobrze po tym wszystkim co przeszłam na początku, oby tak dalej. Teraz mam zrobic badanie krwi, moczu i glukozę oczywiście, mam nadzieje, że będzie dobrze.
Gratuluje pozostalym udanych wizyt :)

melduje, ze zyje lekarz dzis nic nie badal, dopiero w poniedzialek zbada, tylko przedluzyl mi zwolnienie i pytal czy jeszcze boli jak powiedzialam, ze mniej to teraz mnie zbada w poniedzialek i zadecyduje co dalej

demetrios no to superowo gratki:)a co do glukozy ja tez myslalam zeby tylko nie puscic pawika ale okazalo sie ze nie taki diabel straszny, tylko nie zapomnij o cytrynce naprawde poprawia smak:)

stokrotka &&&&& za wyniki ponownej glukozy obys w szpitalu spedzila minimum potrzebnego czasu:*a czas w odliczaniu glukozy jest wazny mnie sie pytala polozna czy na pewno minela pelna godzina moglo byc wiecej o pare- parenascie minut ale nie miej takze mam nadzieje ze w szpitalu tego upilnuja i bedzie dobrze:*

pauline &&&&&& za wizyte kiedyby nie byla:p

ryba to swienie to i jaki "wypasniony" juz ten Twoj Maluszek jak na ten tydzien hihih zdrowy Dzieciaczek booosko:)

martusia to 3mam kciuki za poniedzialkowa wizyte:*

misia Pajka, *martusia, stokrotka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze wizyty i wyniki :)i za cala reszte wizytujacych jutro

My jutro z wynikami do gina, musze powiedziec o tych bolach i o tym jak mnie Jego kolega potraktowal no i ze Lila mniej sie rusza i ze dzis znowu mialam kilka skurczy, ale dziewczyny tu pisza ze jesli nie ma ich duzo to nie ma co panikowac wiec mam nadzieje ze mnie uspokoi prosimy z Lilka o kciukasy na jutro:)

Ostatnia edycja:
&&& za wszystkie wizyty :)

ja jutro a wlasciwie dzis ide na pobranie krwi tsh, ft3,ft4 i morfologia a 11.6 do swojego endokrynologa i tez nie omieszkam wspomniec o tym jak mnie potraktowal tamten 'lekarz'.

martusia super ze juz lepiej
Joasiu napisz nam jak bedziesz juz po

czesc , przedstawiam Wam moją kochaną Natunię Zobacz załącznik 471676już nie mogę się doczekać , aż się spotkamy :)
Mała waży 1.066kg i ma się dobrze, gorzej ze mną. Macica wciąż i wciąż twarda, lekarka zwiększyła mi dawkę Fenoterolu z 1/2 tabletki na całą, zrobiłam dziś rano próbę i wzięłam 3/4 i chyba zaraz puszcze pawia , tak się zle czuję i trzęsę. Ale nie mam wyjscia, mała msi jeszcze posiedziec 10 tyg w brzuszku. Wg miesiączki mamy 26t4d a wg dzieciątka mamy 27t5d, to ja już nie wiem na co trzeba patrzeć.

reklama
Do góry