reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
u nas raz lepiej, raz gorzej. walczymy, przyjmuje pół apteki... w nocy znów skurcze mimo leków. są trzy centymetry rozwarcia przez które przeciskają się błony płodowe. na razie odpukać są całe.zwiększyli dawki leków, skurcze ustały. leżę plackiem, z totalnym zakazem wstawania. komp mam obok i pisze jednym palcem... nadzieja, to mi zostało. przychodzi psycholog i jest lepiej wtey ale psychika totalna sinusoida...

słońce modlę się za was i mocno zaciskam kciuki. Będzie wszystko dobrze, musisz myśleć pozytywnie!!. Odpoczywaj i słuchaj zaleceń lekarza, nawet nie próbuj wstawać do wc. Leż żeby maleństwo wytrzymało jeszcze kilka tygodni. Będzie dobrze. ZObaczysz.

Za wszystkie mamusie wizytujące &&&&&

Kciuki za wszystkie wizytujące dziś zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&

Monaliza super że z małą wszystko dobrze i że udało Ci się dostać to zwolnienie :)))

Maybebabe trzymam kciuki za każdy dzień do przodu w dwupaczku. Modlę się abyście wytrwali razem jak najdłużej :)

Martusia mimo obaw liczę na pomyślne wieści po wizytowe &&&

Stokrotka tulam mocno i trzymam kciuki za znalezienie dobrego diabetologa :)

Ja przed dzisiejszą wizytą pozytywnie nastawiona - dziękuję za wszystkie kciuki :)

No i ja już po wizycie :)

Ciśnienie w normie, od ostatniej wizyty przybyło mnie 2 kg, szyjka ok, wszystko prawidłowo jednym słowem :) USG nie miałam, za to posłuchałam serduszka maluszka :) Ginka zadowolona, nadal mam brać żelazo i aspargin, no i witaminki. Dostałam też skierowanie na krzywą cukrową - mam na to 2 tygodnie i już mi niedobrze bo nie przepadam za słodkim.

Dziękuję Wam kochane za kciuki.

Następna wizyta 2 lipiec 15.15.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki ze kolejne szczęśliwe i bezstresowe

Mabybaby kochana trzymam za Was kciuki oby wszystko było dobrze zresztą nie ma innej opcji. Dobrze ze jesteś pod ciągłym okiem lekarzy którzy wiedzą co robią. Zostańcie w dwupaku jak najdłużej sie da!

Monaliza no to dobrze ze dostałaś zwolnienie teraz nic tylko pozwolić sobie i dzidzi odpocząć.

Martusia przyznaj sie znowu szalałaś z sprzątaniem gotowanie itp masz leżeć i odpoczywać to leż . Jeszcze trochę i taki luksus jak odpoczynek będzie rzadkimi chwilami. Odpocznij a jak mąż posprząta co drugi czy trzeci dzień nic sie nie stanie w tej chwili dzidzia jest najważniejsza.
Za wizytę&&&

reklama
Do góry