reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

fasolka ciesze sie ze szyjka na wspomaganiu daje rade:*oby lozysko tez sie podnioslo a diabetolog pomogl unormowac cukier, ja tez niedlugo mam ta glukoze i trzese portkami bo na 1 badaniu na poczatku ciazy mialam 90 a to niby miesci sie w normie ale tej gornej:/

Powodzonka w lezakowaniu i widac ze Ci sluzy skoro chudniesz w ciazy:p

reklama
Hej! dzisiaj zrobiłam wyniki morfologie i mocz, glukoze itp wszystko ok tylko wyszły mi liczne bakterie w moczu, trochę się zaniepokoiłam, ale jutro mam wizytę u lekarza i zobaczymy co z tym zrobić. Miała może któraś z Was bakterie?

No dotarlam :) i juz Wam pisze co i jak :) gratuluje udanych wizyt kochane!! Fasolcia ciesze sie bardzo,że u Ciebie dobrze:)

No a u mnie okej z małym. Waży 820 i ma 36cm. Szyjka tez ma sie dobrze:) wymiary okej, jak zwykle powyginany ale znow obrocony glowke ma w dol,że nie mozemy twarzyczki podejrzec:-( tak jak na ostatniej wizycie... w ogole na zawał bym zeszla tak sie Was naczytalam a lekarka do mnie " córa Paniu Aniu tak" a ja na to jaka córa??? co pani !! i ta dopiero po chwili(chyba dojrzala ptaszka) mowi nie no kawaler kawaler:-D zawalu dostalam a maly chyba zaslonil sie i myslala,że dziewucha haha no ale nadal synek:)

Wyniki mam idealne glukozy i morfologi. Joasia ja jak robilam cukier to mialam 88 i bylo super. Teraz mialam na czczo 70 wiec nie wiem czemu tak.

No ale wiecie co dziewczynki :-( przytylam :( wystraszylam sie az:( bo zawsze mialam 1/2 wiecej a dzis 4 :( czyli od poczatku ciazy przytylam juz 9 kg a ile jeszcze przede mna:-( i sie poplakalam i tak siedze i rycze :zawstydzona/y:moze zrozumie mnie ktoras chociaz wątpie bo Wy tu prawie wszystkie chudzinki

No dotarlam :) i juz Wam pisze co i jak :) gratuluje udanych wizyt kochane!! Fasolcia ciesze sie bardzo,że u Ciebie dobrze:)

No a u mnie okej z małym. Waży 820 i ma 36cm. Szyjka tez ma sie dobrze:) wymiary okej, jak zwykle powyginany ale znow obrocony glowke ma w dol,że nie mozemy twarzyczki podejrzec:-( tak jak na ostatniej wizycie... w ogole na zawał bym zeszla tak sie Was naczytalam a lekarka do mnie " córa Paniu Aniu tak" a ja na to jaka córa??? co pani !! i ta dopiero po chwili(chyba dojrzala ptaszka) mowi nie no kawaler kawaler:-D zawalu dostalam a maly chyba zaslonil sie i myslala,że dziewucha haha no ale nadal synek:)

Wyniki mam idealne glukozy i morfologi. Joasia ja jak robilam cukier to mialam 88 i bylo super. Teraz mialam na czczo 70 wiec nie wiem czemu tak.

No ale wiecie co dziewczynki :-( przytylam :( wystraszylam sie az:( bo zawsze mialam 1/2 wiecej a dzis 4 :( czyli od poczatku ciazy przytylam juz 9 kg a ile jeszcze przede mna:-( i sie poplakalam i tak siedze i rycze :zawstydzona/y:moze zrozumie mnie ktoras chociaz wątpie bo Wy tu prawie wszystkie chudzinki

Kochana ja pomimo tego ze w ciazy nie przybieram to mam swoja wage ciezka wyjsciowa:szok:
:-) i nawet jak przybieracie to do mojej wagi wam daleko daleko......:-p

super, ze u Was wszystko w miare oki :)

fasolka Ty mialas za duzo czy za malo tego cukru, bo ja mam za malo
maluszek a Ty to sie ta waga nie przejmuj, to jest przeciez slodki ciezar hih
kasiazabka ja tez mialam kilka razy bakterie w moczu, dostawalam antybiotyk, teraz w koncu nie mam ufff

&&& za jutrzejsze wizyty

nie martwiaj się tak bardzo wagą, ja się dowiem ile przytyłam na czerwcowej wizycie, ale pewnie też będzie z 8-9kg :))
cieszę się, że wyniki masz wszystkie ok

kasiazabka jestes tu nowa bo Cie nie kojarze??jesli tak zapraszamy na glowne forum napisz nam cos blizej o sobie:)jesli chodzi o bakterie w moczu ja mialam jakis czas temu bardzo liczne dostalam tabletki do lykania za kilka zl i po 2 tyg znowu badanie i juz bylo oki takze sie nie martw lekarz na pewno cos na to poradzi:)

maluszek2012 to super ze z Synkiem oki i jaki juz duuuzy:)z tyciem sie nie martw bo miedzy 20 a 30 tc tyje sie najwiecej ja ostatnio 2 kg przytylam w niecale 2 tyg takze mysle ze to juz taka natura w ciazy ja jestem w 24 tc i mam teraz 6 kg na plusie wiec optymalnie liczac jak bede tak jak Ty to tez bede miala 8 na plusie:p nie pakusiaj bo nie ma powodu Wariatko w ciazy sie tyje tylko nieliczne jak fasolka chudna hehe tulam:*

ooooo stokrotka ma jutro polowkowe &&&&& i za reszte wizytujacych:)

Hej! dzisiaj zrobiłam wyniki morfologie i mocz, glukoze itp wszystko ok tylko wyszły mi liczne bakterie w moczu, trochę się zaniepokoiłam, ale jutro mam wizytę u lekarza i zobaczymy co z tym zrobić. Miała może któraś z Was bakterie?

Ja miałam bakterie pojedyncze w polu widzenia, za to fosforany bezpostaciowe miałam liczne, ale lekarz stwierdził, że jest wszystko OK, a to było pod koniec lutego. W przyszłym tygodniu robię kolejne, w tym glukozę 50. Nie wiecie ile się czeka na wynik? Będę musiała przedzwonić do laboratorium, bo nie wiem czy z wynikami zdążę do wizyty.

maluszek ja to już 9 przekroczyłam a mam 23 tydzień, czyli trzy tygodnie przed Tobą! To jak w książce podają, że teraz się tyje ok. 0,5 kg na tydzień, a ja zaobserwowałam, że u mnie przybywa 1 kg na tydzień, to jak będę w 26 tygodniu to będę już miała ponad 12 :-D I wcale się tym nie przejmuję. Każdy tyje inaczej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry