reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Kurcze już teraz sama nie wiem czy dobrze napisałam z tym łożyskiem. Bo ja na początku (jakieś 2 m-ce temu) miałam właśnie nisko i był trochę strach, bo jakby się nie podniosło to leżenie mnie czekało. Na szczęście podniosło się trochę (szału nie ma) ale powiedziała, ze jest z tyłu (chyba :baffled::baffled: już nie wiem z tego wszystkiego) i dlatego przytulanek zakazała. Myślę tylko, że ona tak na zimne dmucha, bo praktycznie od samego początku nam zakazuje. To ma chyba związek z moim poronieniem. Bo jak byłam 1,5 tygodnia temu na połówkowym u innego gina to stwierdził, że łożysko ładne i nic nie mówił

gratuluje udanych wizyt:)

Anmika niestety z lożyskiem jest tak, że do 32 tc moze wariować...

CYNICZNA 30 maja

JOASIA 30 maja usg

zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa! jestem w szoku:szok:

Właśnie wróciłam od lekarza - morfologia, mocz - ok, wody płodowe i serduszko maluszka też. Zapytałam doktora o płeć (wcześniej robiłam prywatnie badanie usg połówkowe na super sprzęcie i wyszła dziewczynka) a Pan mówi że sugerowałby chłopca bo prącie widzi! a moszna dopiero się opuści!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!
Przyzwyczaiłam się już do dziewczynki choć na początku chcieliśmy chłopca:rofl:
we wtorek ide prywatnie na usg znow - mam nadzieje że się wyjaśni.

Ale czy ta pupa wygląda na chłopca? (badanie z przed 7 tygodni)
1.jpg2.jpg3.jpg

Kasiaczek ja bym stawiała na synka jednak... szczególnie ta ostatnia foteczka

gratuluję udanych wizyt:):)

ja już mam wyniki morfologii śliczna jest czekam jeszcze na glukozę, ale coś czuję, ze będzie źle...

KASIECZEK nie wiem :D na pierwszym zdjeciu jakby synek ALE ja widze też te słynnse 3 kreseczki jak na dziewczynke :)drugie zdj nie wiem co to jest :p a trzecie to hmm nie widze siusiaka a pipunia hmm...wiesz co nie wiem :D
PAJKAA super:)a czmeu myślisz ze moze byc źle?

EDIT ja widziałam u siebie na początku takie coś jak u ciebie na pierwszje fotce i teraz okazało sie ze bedzie synek :)takze mysle i myśle i może faktycznie u ciebie synek?

kasiaczek a to niespodzianka, ojjj ja bym już nie chciała takich niespodzianek

reklama
Oj dziewczyny straszycie - ja już tyle różu mam:D Najwyżej będzie czekał na kolejne dziecie:D
nie mogę zebrać myśli z tego wszystkiego - nie wiem jak dotrwam do wtorku!

Do góry