reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Wy to kochane jesteście dzięki za wsparcie :) nasza wizyta dzis o 19:00 - jejku jejku jak tu wytrzymać cały dzień niepewności :p
Szysza - trzymam kciuki !

reklama
Merlin, szysza &&& &&&, piszcie prosze do pajkii kiedy macie wizyty na pw to bedzie Was dodawac do listy w pierwszym poscie tego watku

kciukasy za dzisiejsze wizyty

żeby zmienić lekarza musiałabym zmienić przychodnię a to już połowa ciąży i jakoś tak mi głupio iść teraz gdzie indziej :no: nie cierpie NFZ :wściekła/y:
najwyżej będę częściej chodzić do Medicoveru (mam ubezpieczenie z pracy) a babeczka tam jest sympatyczna przynajmniej :tak:

kciuki za dzisiaj!
z niecierpliwoscia czekam na wiesci!

stokrotka - to jak masz ubezp w medicoverze to dlaczego korzystasz z nfz?

Chejka dziewczyny, ja tylko na chwilkę wpadłam by napisać że byłam u lekarza i ogólnie wszystko jest ok, tylko niestety mam za wysoki cukier, zobaczymy czy dieta pomoże (o matko dieta!) a jak nie to będzie leczenie. Do mnie to się zawsze coś przyplącze, jak nie łożysko przodujące to cukrzyca. No nic, najważniejsze że dzieciaczek mnie kopie. A ze stresu byłam dziś na zakupach i nakupowałam smoczki, butelki, i znowu trochę ciuszków. Heh... buziaczki kochane, spadam wkuwać recepturę kosmetyczną bo w sobotę mam kolokwium.

Stokrotka, Joasia, Marta, Do_ti, Ryba i Krakowianka cieszę się, że z Waszymi maluszkami wszystko ok.

Fasolka i Pajka - leżakujcie grzecznie, trzymam kciuki aby wszystko u Was było dobrze i abyście dotrwały do 40 t w dwupaczkach :)

Merlin
- współczuje bólu, dobrze że sytuacja została opanowana :)

Za wizytujące dziś &&&&&&&&&&&&&&

Przepraszam, że nie dałam Wam znać co słychać po mojej poniedziałkowej wizycie, ale wczoraj miałam totalnie zakręcony dzień.
A więc wszystko u mnie ok. Miałam USG to po podglądałam trochę małego, który tak się ruszał, że ginka ledwo pomiary zrobiła. Waży już prawie pół kilo i rozwija się prawidłowo. Ja sporo przytyłam, więc lekarka zadowolona. Szyjkę mam ok, ale łożysko ponoć nisko i mam już zakaz przytulanek z mężem. Poza tym żadnych nowości. Następna wizyta 4 czerwiec.

Asiu zapisuje się na tą terapię przy kawci i ciachu :) od razu spalimy...

Pajka to nie czytaj głupot tylko leżakuj, spokój i relaks. Przytulam ;)

Kasia to super, że ok z dzidzią. Trzymaj dietę i bądź dzielna.

Demetrios to się cieszę, że z dzidzią wszystko ok ;)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
kasia no to &&& zeby cukier sie unormowal
demetrios no to dlugo Cie czeka bez przytulanek

ansure &&& kciuki za jutro

ktos jeszcze oprocz mnie i ansure ma jutro wizyte??

Ostatnia edycja:
Do góry