reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ryba super, że wszystko ok, a Ty nie nerwuj się, spokój, odpoczynek...

Krakowianka to dobrze, że z dzieciątkiem wszystko ok. Porób badania, które musisz. Mój ginekolog na opuchliznę pozwolił mi łykać cykol3ford, jest w aptece lioven, a w drogeriach maści z korą dębu

Marta ja o tej godzinie to przewracam się kolejny raz na drugą stronę :D

Lilianna a o co chodzi z tą szyjką, bo ja też po łyżeczkowaniu?

Pok no niestety szara Polska rzeczywistość

Fasolka to dobrze, że dobrze. Leż plackiem. Zbij te minusowe kilogramy, mogę Ci oddać parę i nie nerwuj się za bardzo to i ciśnienie się unormuje. Przytulam. Bądź silna i dzielna.

Pajeczko kochana przytulam. Musisz zastosować się do zaleceń lekarza i leż plackiem obyś nie musiała wylądować w szpitalu i aby się wszystko unormowało. Trzymam kciuki. Jesteś dzielna. Poradzisz sobie.

Pajka, Fasolka relax, odpoczynek i leżakowanie nakazane i no stres!!!!

Merlin ech ale przeżycia oby pierwsze i ostatnie dla Ciebie w tej ciąży. I niestety potwierdza się, że wiekszość lekarzy to buraki, a my same biedne w tym szpitalu. leżąc czułam się jak idotka. I leżakuj na lewym boczku :)

Asiu to ja się cieszę bardzo, że u Ciebie ok i że masz rewelacyjny zamek :) Jak tak umiesz rozśmieszać i rozluźniać ludzi to ja się zgłaszam, bo smutas jestem ;)

Stokrotka no to na buca trafiłaś. Ale musisz wierzyć, że wszystko ok. A co do tej szyjki to całkiem bezsensu. Chrzaniony nfz ;/

reklama
Pajkaa - nie ma przelewek z łożyskiem przodującym, grunt to wierzyć, że ze wzrostem młodego łożysko pójdzie do góry. Naprawdę dużo leż, odpoczywaj.

Stokrotka - współczuję podejścia lekarza, ale najważniejsze to to, że dzidzia ok.

Merlin - oby ból nie wrócił i już do końca było ok, a wiercipięty mocno gratuluję.

Joasia_85 - super, że wsio ok i trzymam kciuki by córcia pozostała córcią

Już teraz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. Kto tam idzie? :dry:

Merlin jejku ale miałaś przeżycia... ale już dobrze widzę, cieszę się :)
Stokrotka ja bym zmieniła lekarza, nie oglądając się na nic ani na nikogo. pomyśl na tym.

stokrotka Ty to masz Dziewczyno pecha do tych wrednych doktorkow:/ wspolczuje:*dobrze ze z Dzidzia oki ale szkoda ze nawet zdjatek nie dostalas ale najwazniejsze ze Malenstwo zdrowe:)

doti hehe to zapraszam na terapie smiechowa hihih ogolnie cieszylam sie po wizycie i zarazalam dzis ta radeoscia masz troszke poki mi jeszcze zostalo...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :)

Merlin pisala na glownym ze ma jutro USG 4D pewnie zapomniala wspomniec Pajce, takze trzymajmy kciuki za jutrzejsze USG Merlin i poznanie plci &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Liljanna czytalam o tym łożysku przodujacym i aż mi się gorąco zrobilo :( nie chcę o tym mysleć... musze wierzyć, ze bedzie dobrze:( muszę dotrwać do 36 tc...az mi sie na płacz zbiera...

Pajkaa - nie czytaj za dużo, czasem są pokazywane skrajne przypadki, także odpoczywaj i będzie dobrze, bardzo często się podnosi wraz ze wzrostem wagi dziecka. :tak:

Merlin, Szysza - powodzenia na wizycie i dobrych wieści życzę.

reklama
Do góry