reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ryba super, że wszystko ok, a Ty nie nerwuj się, spokój, odpoczynek...

Krakowianka to dobrze, że z dzieciątkiem wszystko ok. Porób badania, które musisz. Mój ginekolog na opuchliznę pozwolił mi łykać cykol3ford, jest w aptece lioven, a w drogeriach maści z korą dębu

Marta ja o tej godzinie to przewracam się kolejny raz na drugą stronę :D

Lilianna a o co chodzi z tą szyjką, bo ja też po łyżeczkowaniu?

Pok no niestety szara Polska rzeczywistość

Fasolka to dobrze, że dobrze. Leż plackiem. Zbij te minusowe kilogramy, mogę Ci oddać parę i nie nerwuj się za bardzo to i ciśnienie się unormuje. Przytulam. Bądź silna i dzielna.

Pajeczko kochana przytulam. Musisz zastosować się do zaleceń lekarza i leż plackiem obyś nie musiała wylądować w szpitalu i aby się wszystko unormowało. Trzymam kciuki. Jesteś dzielna. Poradzisz sobie.

Pajka, Fasolka relax, odpoczynek i leżakowanie nakazane i no stres!!!!

Merlin ech ale przeżycia oby pierwsze i ostatnie dla Ciebie w tej ciąży. I niestety potwierdza się, że wiekszość lekarzy to buraki, a my same biedne w tym szpitalu. leżąc czułam się jak idotka. I leżakuj na lewym boczku :)

Asiu to ja się cieszę bardzo, że u Ciebie ok i że masz rewelacyjny zamek :) Jak tak umiesz rozśmieszać i rozluźniać ludzi to ja się zgłaszam, bo smutas jestem ;)

Stokrotka no to na buca trafiłaś. Ale musisz wierzyć, że wszystko ok. A co do tej szyjki to całkiem bezsensu. Chrzaniony nfz ;/

reklama
Pajkaa - nie ma przelewek z łożyskiem przodującym, grunt to wierzyć, że ze wzrostem młodego łożysko pójdzie do góry. Naprawdę dużo leż, odpoczywaj.

Stokrotka - współczuję podejścia lekarza, ale najważniejsze to to, że dzidzia ok.

Merlin - oby ból nie wrócił i już do końca było ok, a wiercipięty mocno gratuluję.

Joasia_85 - super, że wsio ok i trzymam kciuki by córcia pozostała córcią

Już teraz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. Kto tam idzie? :dry:

Merlin jejku ale miałaś przeżycia... ale już dobrze widzę, cieszę się :)
Stokrotka ja bym zmieniła lekarza, nie oglądając się na nic ani na nikogo. pomyśl na tym.

stokrotka Ty to masz Dziewczyno pecha do tych wrednych doktorkow:/ wspolczuje:*dobrze ze z Dzidzia oki ale szkoda ze nawet zdjatek nie dostalas ale najwazniejsze ze Malenstwo zdrowe:)

doti hehe to zapraszam na terapie smiechowa hihih ogolnie cieszylam sie po wizycie i zarazalam dzis ta radeoscia masz troszke poki mi jeszcze zostalo...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :)

Merlin pisala na glownym ze ma jutro USG 4D pewnie zapomniala wspomniec Pajce, takze trzymajmy kciuki za jutrzejsze USG Merlin i poznanie plci &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Liljanna czytalam o tym łożysku przodujacym i aż mi się gorąco zrobilo :( nie chcę o tym mysleć... musze wierzyć, ze bedzie dobrze:( muszę dotrwać do 36 tc...az mi sie na płacz zbiera...

Pajkaa - nie czytaj za dużo, czasem są pokazywane skrajne przypadki, także odpoczywaj i będzie dobrze, bardzo często się podnosi wraz ze wzrostem wagi dziecka. :tak:

Merlin, Szysza - powodzenia na wizycie i dobrych wieści życzę.

reklama
Do góry