reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
trzymam kciuki bo jutro poźno bede

DO_IT 7 maja badania połówkowe

KRAKOWIANKA 7 maja godz. 15:45

DEMETRIOS 7 maja godz.16:00

RYBA 7 maja godz.19:00

MARTA 7 maja godz:10:40

ja mam stracha przed wtorkową wizytą cos czuje, ze szyjka mi sie skraca oby nie...

Ja na chwilkę wpadam, pochwalić się moim brzuszkowym Skarbem, pewnie już od Lotki wiecie, że i u nas będzie dziewczynka, oto nasza Córcia w 19t4dc :-)

Trzymam kciuki za wizytujące :tak:

łatwiej by mi było nie zwracac uwagi na te komentarze, gdyby nie mowili ich najblizszi i jeszcze z taka pogarda do mojego m, ze on nie umie itd. no kuzwa mac, czy oni naprawde nie rozumieja ze ktos mogl chciec miec same dziewczynki? i ze sprawiaja nam tym ogromna przykrosc? jak sobie pomysle ze od prawie kazdego bede musiala wsyluchac to samo to mnie krew zalewa cala radosc mi gdzies odplywa a wczoraj bylam wniebowzieta ze to dziewczynka, a dzis ryczec mi sie nad tym wszystkim chce, nawet moja mala wczoraj skakala do sufitu z radosci bo tez chciala siostrzyczke,
nawet nie chce mi sie nikomu chwalic, ze znam juz plec bo boje sie reakcji ludzi
jak wiecie mialam juz w zyciu do czynienia z bardzo duza iloscia dzieci w wieku do 3 lat, ale nie umialam w sobie wywolac tak samo pozytywnych uczuc do chlopcow jakie mialam do dziewczynek, balam sie, ze do swojego chlopca tez bede miala srednie uczucia i dlatego chcialam dziewczynke i sie spelnilo, nie wiem moze za kilka lat dojrzeje do chlopca

eh no to sie zwierzylam i wyplakalam

Martusia, A. też już usłyszał, że jest damski krawiec, na co on "najważniejsze, że zdrowe, reszta się nie liczy", wszystkim po kolei było głupio i przytakiwali głowami. Ja wiem, że chłopak mu się marzy, ale przecież to nie koniec naszej przygody z dziećmi, a Córunie są tatunia i tyle. Dziecko to dziecko, nie ważne jaka płeć, ważne, że jest! Głowa do góry, chwal się, ciesz się, niech innym będzie głupio, a nie Tobie.

Ostatnia edycja:
Lilijanna dziekuje Ci bardzo za to co napisalas zwlaszcza, ze Ty tez spodziewasz sie drugiej Coreczki :) no i gratuluje, sliczna fotka, co za usg mialas?

Pajeczko a po czym ty czujesz, ze sie skraca?

Liljana - gratulacje zdrowej i slicznej corci! :)

Martusia - my skaczemy z radości, bo nasza Córcia to dar i tyle, inne plusy to ciuszki po Adriannie, czyli ekonomicznie do przodu, a to ważne, przy naszych obecnych finansowych perypetiach, u Was podobnie zresztą. Więc uśmiech na twarz i się ciesz, raduj, niech Córcia, wie, że mamusia czeka z utęsknieniem na wrzesień, pełna radości. Dziecko czuje Twoje wahania, nie pozwól by inni sprawili Wam przykrość, to cudowny okres i trzeba się cieszyć, a swoją radością utrzesz nosa nie jednemu. No i dziewczynki będą się razem bawić, siostra to naprawdę fajna sprawa. :tak:

USG miałam normalne, ale sprawdził przepływy i jest ok, Córcia na tamten moment ważyła około 350g i ciąża książkowa. No oprócz żylaków, które mnie dopadły, ale to nie ma wpływy ponoć na dzidzię, tylko mało fajnie to na nogach wygląda.

Pok - dziękuję bardzo.

reklama
Lilijanna pytalam jakie mialas usg bo masz bardzo ladna fotke z usg na mojej prawie nic nie widac, tylko dziury w czaszce na oczy i buzie, ciuszki po Oliwce mam dopiero takie od drugiego roku zycia, ale ogolnie uwazam, ze sie lepiej nadaje do wychowywania Corek i bardzo sie ciesze, ze to Corcia, a macie juz imie?

Do góry