reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Miq jasne, że przyjmiemy i witamy w naszym gronie. Cieszę się, że po badaniach wszystko ok no i gratuluję córuni :)

Patrysia głowa do góry, a takich olewających lekarzy powinni pozbawiać zawodu. Idź prywatnie - od razu wszystkiego się dowiesz ;)

Martuś słońce wdech i wydech, wdech i wydech. Następnym razem powiedz takiemu bucowi co o nim sądzisz. Nawet jak idziesz państwowo to ten konował bierze za Ciebie kasę. Szkoda gadać, aż mnie szlag trafia na takich ludzi brrrrrr... Przytulam, ocieram łezki... Będzie dobrze.
A Ty spróbuj się uspokoić choć troszeczkę i relax.

Amy no to super, że wszystko ok. Ciśnieniem się nie przejmuj, mam niskie, a jak idę do lekarza to 150/100. I muszę łykać tablety ;/ ale cóż.
Gratuluję synusia, a stópka rewelacyjna, taka słodziutka, że aż się wzruszyłam.

Cholera co się ze mną dzieje, ja taka twarda baba a ostatnio byle pierdołka i płaczę :D ach te hormony

Axarai a gdzie ta sonda??? ;)

Wczoraj nie mogło być złych wiadomości o dzidziach, bo były moje urodzinki, a moja kruszyna więcej mnie kopała :)))))))))) chyba składała życzenia pół dnia :D

Anmika bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok, a płeć ujawni się w swoim czasie ;)

reklama
amy ta stópka jest przesłodka:-)

Ostatnio coś mało aktywna jestem na forum ale regularnie was poczytuje i gratuluje wszystkim które znaja płec jest was coraz więcej. Ja sie zaliczam do tych co jeszcze nie znaja. Wizytę mam w czwartek ale raczej nie bede miala usg więc nie licze na to ze poznam płec. Mój gin mówił ze w maju zrobi mi połówkowe i wtedy postara sie wypatrzeć co dzidzia kryje między nóżkami

Miq witamy w naszym gronie, gratuluję Ci córeczki :)
Amy gratuluję synusia - a ta stópka jest cudna :)
Martusia i Anmika - gratki udanych wizyt :)

Marta współczuje Ci takich przejść z lekarzem. Tak jak pisałaś idź prywatnie. Wiem, że to dodatkowa kasa, ale czasem warto zapłacić i zostać obsłużoną jak należy. A o tym lekarzu co cię przyjmował to się nie wypowiem, bo bym musiała użyć niecenzuralnych słów... Trzymaj się kochana :)))

hej, jak to miło wiedzieć, że tyle osób trzyma kciuki!
ja już po, wyszłam okropnie niepocieszona, ale teraz już mi lepiej :)

nie miałam usg :/ ba, nawet nie dostałam skierowania, dopiero dostanę za 4 tygodnie na kolejnej wizycie... czy to troszkę nie za późno jednak? bo to będzie wtedy 24 tydz/ 25 nawet a od skierowania jeszcze jakiś 1-1,5 tygodnia do wizyty, to chyba póxno jak na połówkowe? co sądzicie? ja już głupieję :(

w każdym razie wyniki badań ok, serduszko słyszałam i tyle. Nie wiem nic więcej i już nie wiem co mam myśleć.

anmika super ze z Malenstwem dobrze no i ciesze sie ze lozysko sie podnioslo hurra:* a co do przytulanek to nie wiem co gina miala na mysli ale mi sie wydaje ze to moze byc tak jak piszesz przez wczesniejsze problemy nie martw sie i zapytaj przy okazji:*

do_ti Malenstwo wystukalo Ci w brzuszku sto lat alfabetem Morsa hihi

mantezowa mi tez na NFZ powiedzieli ze 16 tydz za szybko a teraz ide prywatnie na polowkowe i tez mam nadzieje ze sie dowiemy:)

polisia dobrze ze z Dzidziem ok a lekarz dziwny bo polowkowe powinno sie robic 18-22 tydzien ja swojemu tez musialam przypomniec:/ ale i tak ide prywatnie radzilabym zrobic to samo bo 24-25 tydz to chyba za pozno zadzwon zeby sie umowic i powiedz ze lekarz dal Ci tak pozno skierowanie moze przyspiesza:)

reklama
Joasia no właśnie ja się upominałam i liczyłam, ale moja gin. twierdzi, że miedzy 20-26 tyg, tyle, że to i tak na styk mocno, nie wiem, zrobię prywatnie chyba, po prostu ręce mi troszkę opadły...

Do góry