reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Miq jasne, że przyjmiemy i witamy w naszym gronie. Cieszę się, że po badaniach wszystko ok no i gratuluję córuni :)

Patrysia głowa do góry, a takich olewających lekarzy powinni pozbawiać zawodu. Idź prywatnie - od razu wszystkiego się dowiesz ;)

Martuś słońce wdech i wydech, wdech i wydech. Następnym razem powiedz takiemu bucowi co o nim sądzisz. Nawet jak idziesz państwowo to ten konował bierze za Ciebie kasę. Szkoda gadać, aż mnie szlag trafia na takich ludzi brrrrrr... Przytulam, ocieram łezki... Będzie dobrze.
A Ty spróbuj się uspokoić choć troszeczkę i relax.

Amy no to super, że wszystko ok. Ciśnieniem się nie przejmuj, mam niskie, a jak idę do lekarza to 150/100. I muszę łykać tablety ;/ ale cóż.
Gratuluję synusia, a stópka rewelacyjna, taka słodziutka, że aż się wzruszyłam.

Cholera co się ze mną dzieje, ja taka twarda baba a ostatnio byle pierdołka i płaczę :D ach te hormony

Axarai a gdzie ta sonda??? ;)

Wczoraj nie mogło być złych wiadomości o dzidziach, bo były moje urodzinki, a moja kruszyna więcej mnie kopała :)))))))))) chyba składała życzenia pół dnia :D

Anmika bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok, a płeć ujawni się w swoim czasie ;)

reklama
amy ta stópka jest przesłodka:-)

Ostatnio coś mało aktywna jestem na forum ale regularnie was poczytuje i gratuluje wszystkim które znaja płec jest was coraz więcej. Ja sie zaliczam do tych co jeszcze nie znaja. Wizytę mam w czwartek ale raczej nie bede miala usg więc nie licze na to ze poznam płec. Mój gin mówił ze w maju zrobi mi połówkowe i wtedy postara sie wypatrzeć co dzidzia kryje między nóżkami

Miq witamy w naszym gronie, gratuluję Ci córeczki :)
Amy gratuluję synusia - a ta stópka jest cudna :)
Martusia i Anmika - gratki udanych wizyt :)

Marta współczuje Ci takich przejść z lekarzem. Tak jak pisałaś idź prywatnie. Wiem, że to dodatkowa kasa, ale czasem warto zapłacić i zostać obsłużoną jak należy. A o tym lekarzu co cię przyjmował to się nie wypowiem, bo bym musiała użyć niecenzuralnych słów... Trzymaj się kochana :)))

hej, jak to miło wiedzieć, że tyle osób trzyma kciuki!
ja już po, wyszłam okropnie niepocieszona, ale teraz już mi lepiej :)

nie miałam usg :/ ba, nawet nie dostałam skierowania, dopiero dostanę za 4 tygodnie na kolejnej wizycie... czy to troszkę nie za późno jednak? bo to będzie wtedy 24 tydz/ 25 nawet a od skierowania jeszcze jakiś 1-1,5 tygodnia do wizyty, to chyba póxno jak na połówkowe? co sądzicie? ja już głupieję :(

w każdym razie wyniki badań ok, serduszko słyszałam i tyle. Nie wiem nic więcej i już nie wiem co mam myśleć.

anmika super ze z Malenstwem dobrze no i ciesze sie ze lozysko sie podnioslo hurra:* a co do przytulanek to nie wiem co gina miala na mysli ale mi sie wydaje ze to moze byc tak jak piszesz przez wczesniejsze problemy nie martw sie i zapytaj przy okazji:*

do_ti Malenstwo wystukalo Ci w brzuszku sto lat alfabetem Morsa hihi

mantezowa mi tez na NFZ powiedzieli ze 16 tydz za szybko a teraz ide prywatnie na polowkowe i tez mam nadzieje ze sie dowiemy:)

polisia dobrze ze z Dzidziem ok a lekarz dziwny bo polowkowe powinno sie robic 18-22 tydzien ja swojemu tez musialam przypomniec:/ ale i tak ide prywatnie radzilabym zrobic to samo bo 24-25 tydz to chyba za pozno zadzwon zeby sie umowic i powiedz ze lekarz dal Ci tak pozno skierowanie moze przyspiesza:)

reklama
Joasia no właśnie ja się upominałam i liczyłam, ale moja gin. twierdzi, że miedzy 20-26 tyg, tyle, że to i tak na styk mocno, nie wiem, zrobię prywatnie chyba, po prostu ręce mi troszkę opadły...

Do góry