reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Więc ja też już jestem po. Na szczęście wszystko dobrze, syn pieknie się rozwija i poki co wyglada że wszystko jest ok. Axarai gratulacje, faktycznie wygląda jak dziewczynka :-)

reklama
Witam po chwilowej nieobecności. Wszystki wizytowym mamusiom gratuluję udanych podglądanek dzieciaczków.

Ja niestety nie mam dobrych wieści , piszę do Was znowu ze szpitala . Pechowego 13 znowu dostałam krwotoku , w tej chwili nie mogę nawet wstawać do wc , koło łóżka mam basen. Masakra. Moje łożysko przykleiło się na samym ujściu szyjki macicy i przez to co jakiś czas wraz z rozrostem dzidzi a co za tym idzie , macicy będę miała takie krwotoki , a każdy niestety może skończyć sie tragicznie. Ale po 3 dniach doła mam jakiś taki lepszejszy dzień i nie dopuszczam czarnych myśli. Leże i staram się myśleć pozytywnie. Trzymajcie dziołszki za nas kciukasy i prosimy o modlitwę.

Witam po chwilowej nieobecności. Wszystki wizytowym mamusiom gratuluję udanych podglądanek dzieciaczków.

Ja niestety nie mam dobrych wieści , piszę do Was znowu ze szpitala . Pechowego 13 znowu dostałam krwotoku , w tej chwili nie mogę nawet wstawać do wc , koło łóżka mam basen. Masakra. Moje łożysko przykleiło się na samym ujściu szyjki macicy i przez to co jakiś czas wraz z rozrostem dzidzi a co za tym idzie , macicy będę miała takie krwotoki , a każdy niestety może skończyć sie tragicznie. Ale po 3 dniach doła mam jakiś taki lepszejszy dzień i nie dopuszczam czarnych myśli. Leże i staram się myśleć pozytywnie. Trzymajcie dziołszki za nas kciukasy i prosimy o modlitwę.
Trzymaj sie kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i modlimy sie za Was

reklama
Do góry