Alebur, 3mamy kciuki, Modlimy się i przesyłamy pozytywne myśli!!!!
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Jesteś pod obserwacją, lekarze na pewno wiedzą co robią i z pomocą Boga w terminie urodzisz zdrową i piękną dzidzię, mówię Ci!!!
Z naszej strony lecą do Was saaaame pozytywnie zakręcone myśli, pełne ciepła i spokoju- bo tego też Wam teraz pewnie brakuje.
Kotś kiedyś powiedział, czy napisał "
Jeśli Wiara czyni CUDA trzeba wierzyć, że się UDA!!!! A Wam na pewno się uda bo Wszyscy w to Wierzymy Kochana!!!!
Jeszcze raz 3mamy kciuki i pozdrawiamy
i mocnio, mocnio ściskamy
Kasiu P-P gratulacje z okazji siusiaka
A na marginesie nam na usg wyszedło, że wszystko chyba git ( bo zapomniałam karty ciąży- sierota, a na toxo wyszło, że albo miałam tę paskudną chorobę albo właśnie mam i czuję się jak konkretny debil, że jej zapomniałam wrrrr) tylko pan dr nie mógł doszukać się pęcherza moczowego, no fuck
... ogólnie 02.kwietnia idziemy na wizytę i się sprawdzimy
ahah, a na początku to mnie zapytał "czy pani ostatnio nie krwawiła??" no serce mi zamarło! ale patrzę tam na monitorze wierci się toto, to żyje. to czego on takie dziwne pytanie zadał? nie znaju... i że przednia ściana łożysko nisko, buu.
Aaaaaa, bo mam jeszcze pytanko: w 13 tygodniu potwierdził Wam lekarz płeć? Bo ja tam między nóżkami widziałam takie coooś podłużnego :
, ale dr nie chciał potwierdzić chłopaka ...buuu