reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
A ja dziś do gina w końcu pędzę mam nadzieję że czegoś nie narobiliśmy :zawstydzona/y:. Mam takie lęki bo jakoś 2 porodu sobie nie wyobrażam, wprawdzie drugą kruszynkę tak :-D. Mój to by chyba zawału dostał.
my na razie tez tak na żywioł, ale by była niespodzianka ;-)
Mnie gin badał, zrobił usg dopochwowe i usg piersi

A ja już myślałam, że w końcu dostałam okres, ale już sama nie wiem. Około południa na papierze miałam sporo krwi, ucieszona założyłam podpaskę, ale do tej pory jest czysta. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Jeżeli to okres to musiałabym dziś wziąść pierwszą tabletkę anty, ale nie jestem pewna czy to to.

Ja już po wizycie. Tylko dopochwowo bez usg. Recepta na Azalię i jedna paczka wykupiona. Mam nadzieję że nie będę krwawić chociaż lekarka ostrzegała że tak też może być ale to lepsze niż zastrzyk bo z zastrzykiem to przez 3 miesiące nic nie można zrobić. Azalię mogę już brać niby od dziś nawet jeśli nie mam okresu i niby jestem już chroniona od pierwszego dnia :szok: Chyba lekarka wie co mówi ale jeszcze tak myślę że poczekamy tydzień na całkowity komfort umysłowy.

Ja dzisiaj po szpitalu...zabieg jakoś przeżyłam chociaż nie należał do przyjemnych...Ja na wizycie kontrolnej miałam normalne badanie gin...teraz po zabiegu mam wizytę za 3 tygodnie...a póki co nadal zakaz seksu...Nawet dzisiaj lekarz stwierdził, że współczuje mężowi:-D Że się z nim solidaryzuje w bólu..:-D

A ja miałam na dziś wizytę u gina na nfz, ale stchórzyłam, bo miał kiepską opinię. Wolę chyba jednak raz na jakiś czas dojeżdżać te 70km do mojego zaufanego gina, dzięki któremu mamy dziecko. Tak, więc planuje tam jechać za jakieś 2 tyg.
Póki co w użyciu są gumki;)

reklama
U mnie dzisiaj byl pelny serwis: cisnienie, pobieranie krwi na poziom zelaza, ogladanie szwow krocza, dopochwowo i na koniec usg. Tylko wiadomosci srednio fajne. Szwy super i ponoc lepiej by sie tego zszyc nie dalo ale za to w macicy jeszcze balagan lozyskowy wiec za 3 tygodnie wizyta kontrolna. Jesli sie nie wyczysci sama do tej pory to po swietach pewnie do szpitala na zabieg... Dobrze ze nie planujemy nigdzie jechac w tym czasie :-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry