reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
Bluetooth - generalnie odchody powinny zakończyć się koło 6-7 tyg po ciąży... czasem jednak są odstępstwa od normy... nie ma jednakowego organizmu. A może te plamienie poporodowe już połączyło Ci się ze skąpa I miesiączką? Hmm... Dobrze, że idziesz do gina... Jak zrobi USG to będzie od razu wiadomo...błona śluzowa macicy jest pogrubiona przed miesiączką a cieńsza po... ;)

dzięki za rady wczoraj uświadomiłam mojego ze wszystko ze mną jest ok i ja jestem gotowa i dzis rano go zbałamuciłam:) dziękuje za rady

co do połogu to ja mam dużo żółtego sluzu i nadal musze nosić grubą wkładkę gin powiedział ze jest infekcja dał mi globulki pimafucin i bez zmian dostałam jeszcze krem pimafucin ale nie wiem jak go stosować... a dodatkowo po dzisiejszym numerku czuje dyskomfort przy siusianiu.. powinnam znów iść do gina??

Bafinka- często przy stosunku, jeśli już jesteśmy nadkażone jeśli chodzi o drogi rodne - facet przenosi to zakażenie w okolice cewki moczowej. Dzieje się tak dość często. Bardzo możliwe że u Ciebie tez tak się dzieje - masz w domu Furaginum? Powinno po tym przejść. Niestety jest na receptę... ale drogi moczowe dochodzą do siebie szybciutko. Złap to jak najszybciej bo jeśli się rozkręci na maxa to trochę pocierpisz- mało sympatyczne uczucie parci na pęcherz a później ból lub nawet bywa i krwiomocz... Tabletki dostaniesz u zwykłego internisty... ;)
Super że Wam się udało!!!! Extra ;)

mambusia dzieki!
bafinka jak na razie kup sobie urosept i wcinaj - jest bez recepty a w poniedzialek idz do ginia. Do tego jeszcze pomoze Ci picie soku z zurawiny zeby zakwasic mocz i nie dopuscic do rozwoju bakterii.
Super ze zdobylas sie na rozmowe z mezem. Widzisz, oplacalo sie :tak::-D

Bafinka - chciałam kupić jakąś maść ale o zgrozo jakieś ceny były jak dla mnie z kosmosu... Na razie więc się ociągam ;P;) Najtańszy był Cepan ale śmierdzi cebula bleee....

A ja dziś do gina w końcu pędzę mam nadzieję że czegoś nie narobiliśmy :zawstydzona/y:. Mam takie lęki bo jakoś 2 porodu sobie nie wyobrażam, wprawdzie drugą kruszynkę tak :-D. Mój to by chyba zawału dostał.

reklama
Do góry