reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

A ja dziś pytałam ginka jak to jest, żeby przypadkiem przed cesarką sobie skurczy nie załatwić i mówi, że delikatny seksik na pewno nie zaszkodzi, ale żeby tak już w 39 to jednak już baaardzo ostrożnie, więc dzisiaj poszalejemy, bo ostatnie 2 tygodnie to była kompletna posucha, bo miałam niby jakąś małą infekcję...

reklama
Ja odpukac nadal moge sie kochac, moj maz tylko ma problem z psychika, bo jak on sie do mnie dobiera, to syn "wystawia sonary" jak to mowi i podglada rodzicow, a wtedy moj maz odsuwa lapki bo sie boi. Normalnie jakby maly czul ze cos sie swieci :) Wypycha taka wielka kule.

BigChild - hehe ciekawski maluszek, chce się od razu dowiedzieć, ze dzieci to nie z kapusty i nie od bociana... Nasz wczoraj grzecznie spał, ale potem to tak się tłukł po całym brzuchu, ze w ogóle spać nie mogłam...

Spytałam dziś ginka czy można się kochać w tym tc- nie ma przeciwwskazań- choć zaznaczył, że bez jakiś szczególnych szaleństw :D

ehh, z naszą sprawnością fizyczną ciężko teraz o szaleństwa ;)

oj tam, oj tam... ja pod prysznicem staje na jednej nodze i szoruje sobie pięty :-D:-D:-D a ostatnio sobie w srodku nawet usiadłam i było ok, alejak już chciałąm wstać to wołałam po posiłki :-):-):-)
a sex hhhmmm...

Hahaha wygibasy pełną parą.
Mam kolejny super tekst mojego męża. Dziś byliśmy na wizycie i widzieliśmy jak Leoś ma już mało miejsca. W domu mąż przytula się do brzuszka i mówi "Oj synuś ciasna ta mama w środku co? EEEEE, nie musisz mi mówić, ja to wiem!". Umarłam!

reklama
ja właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp - to jest dopiero impreza!!

ło matulu dałaś rade ? to i ja chyba jeszcze ten ostatni raz spróbuję :-D:-D a już się zarzekałam :-D:-D

Hahaha wygibasy pełną parą.
Mam kolejny super tekst mojego męża. Dziś byliśmy na wizycie i widzieliśmy jak Leoś ma już mało miejsca. W domu mąż przytula się do brzuszka i mówi "Oj synuś ciasna ta mama w środku co? EEEEE, nie musisz mi mówić, ja to wiem!". Umarłam!

dobre! mój mówi że da łapówezkę doktorkowi zeby dwa szwy więcej założył, bo dzidzia będzie duża, to mi sie małą powiększy :szok::szok: faceci ...

Do góry