reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

nie ma czasu na czekanie... ja chce juz troche dojsc do sobie zanim mąż wroci :)

kurcze tesciowa zaprasza jutro na torta i tak teraz rozkminiam czy kapieli na jutro nie odlozyc :laugh2::laugh2:

reklama
u mnie nadal cisza... cholera wlasnie sie dowiedzialam ze dzis siostra cioteczna urodzila. I wez tu sie nie irytuj jak wszystkie dookola juz po a ty jeszcze dwupak

Ja bym już odpuściła z urodzinami. Chyba że takie imprezy sprawiają ci przyjemność :) U mnie niestety urodziny kojarzą mi się z tygodniowym bólem głowy co przygotować do jedzenia, dzień urodzin to dzień spędzony w kuchni a po wiadomo sprzątanie. Chyba że z góry powiadomisz że zapraszasz na kawę, jakieś ciasto czy tort i tyle. Każdy ma jakieś swoje urodzinowe zwyczaje. Ale chyba nikt nie miałby Ci za złe jakbyś ten dzień spędziła na spokojnie :)

Hej dziewczyny!Dziś miałam kolejne ktg a tam cisza i spokój a jak mnie wieczorem skurcze złapały to myślałam że bede już jechać do szpitala :( Oby ta moja mała wytrzymała do cc,we wtorek ide ustalać termin.

Baaasia ogromne gratulacje dla Was. Faktycznie nie spodziewałam się że następna będziesz ty ale cieszę się że wszystko dobrze i malutka zdrowa

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]u mnie duszno tyle co pomylam słoiki i zaraz biorę się za ogórki tylko odpocznę. Coraz częściej brzuch mi twardnieje ,lena ucieka na jajniki eh z utęsknieniem czekam na wizyte u ginekologow [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry