reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Baaasia gratulacje. Dużo zdrówka dla Was
betkaa88
Fanka BB :)
O 21:15 odeszły mi wody. Basieńka jest wcześniakiem ale dostała 10/10. Jest cały czas ze mną. Jest maleńka i musi dogonić wagę. Ale ciągle chce cycuszka. Miałam Cc i teraz dochodzę do siebie
Jestem w skończonym 36 tygodniu. Biegnie 37 tydzień.
Gratuluję kolezanko,jestem z wątku pazdziernik bo mam termin koniec wrzesnia dokladnie 30.09 dzis zaczynam 36tc i juz sie boje jak widze ze urodzilas na koniec 36
Gratuluję córeczki!!!
Judy mam nadzieje, ze to tylko chwilka. Jutro chcialabym juz tulic szkraba
ja też
Basia gratuluje w ostatnie 5 min w sierpniu było Wasze hhe
Dziewczyny skończyłam pokoj zrobiony wszystko poukładane po prasowane torba już od dawna jest [emoji4] mogę w pon rodzic bo w weekend jeszcze muze odpocząć [emoji5]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
Gratulacje !
Pilaga w ostatnich tygodniach liczba ruchów w ciągu dnia może spaść nawet do 5 serii
Pilaga w ostatnich tygodniach liczba ruchów w ciągu dnia może spaść nawet do 5 serii
Jabluszkowa moj pierworodny tez pod koniec mniej sie ruszal ale bylam pod kontrola. U mojego gina ostatnia wizyta tydzien temu i ani jedno ktg...
dzisiaj zawijam sie do mamy z mlodym do porodu, zawsze to szybciej ruszymy na szpital jak sie zacznie. No i test cieplej kąpieli. Na Kube podzialalo i na drugi dzien urodzilam
dzisiaj zawijam sie do mamy z mlodym do porodu, zawsze to szybciej ruszymy na szpital jak sie zacznie. No i test cieplej kąpieli. Na Kube podzialalo i na drugi dzien urodzilam
reklama
jak położna mierzyła tetno to 130-140 powiedziała że powinno czasem skoczyć do 160 o ze troszke ospałe..Judy jak tam ruchy twojego malenstwa? moj sie rozleniwil strasznie. Czasami to musze go zmotywowac uciskaniem klepaniem brzucha, zeby sie poruszal.
ruchów mam mniej ale jakieś tam sa najwiecej mam wieczorem kolo 21-22 ale o tylko wiercenie sie
pilaga moze dziecko czeka az tata wróci