reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja też melduję że dalej w dwupaku :) Dzisiaj idę skręcać meble do sypialni. Hihi :D Może się kruszynka ruszy :)
Buziaczki dla Was :*

Baaasia - Ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla waszej dwójki :*

reklama
O 21:15 odeszły mi wody. Basieńka jest wcześniakiem ale dostała 10/10. Jest cały czas ze mną. Jest maleńka i musi dogonić wagę. Ale ciągle chce cycuszka. Miałam Cc i teraz dochodzę do siebie

Jestem w skończonym 36 tygodniu. Biegnie 37 tydzień.

Gratuluję kolezanko,jestem z wątku pazdziernik bo mam termin koniec wrzesnia dokladnie 30.09 dzis zaczynam 36tc i juz sie boje jak widze ze urodzilas na koniec 36:)

Gratuluję córeczki!!!:)

Jabluszkowa moj pierworodny tez pod koniec mniej sie ruszal ale bylam pod kontrola. U mojego gina ostatnia wizyta tydzien temu i ani jedno ktg...

dzisiaj zawijam sie do mamy z mlodym do porodu, zawsze to szybciej ruszymy na szpital jak sie zacznie. No i test cieplej kąpieli. Na Kube podzialalo i na drugi dzien urodzilam

reklama
Judy jak tam ruchy twojego malenstwa? moj sie rozleniwil strasznie. Czasami to musze go zmotywowac uciskaniem klepaniem brzucha, zeby sie poruszal.
jak położna mierzyła tetno to 130-140 powiedziała że powinno czasem skoczyć do 160 o ze troszke ospałe..
ruchów mam mniej ale jakieś tam sa najwiecej mam wieczorem kolo 21-22 ale o tylko wiercenie sie
pilaga moze dziecko czeka az tata wróci

Do góry