reklama
Rielle al emasz przeboje z tymi lekarzami masakra... a jak tam dziś twoje zdrowie??
Jabłuszkowa witaj
u mnie na wizycie dobrze rozwarcia brak szyjka zamknięta porodu nie widać ale dziecko nisko (nawet czuje na kolanach jak siedze) mała waży 3400 i dalej jest dziewczynka więc myśle że tak zostanie na ktg mnie nie wysłał
GBS już sie bada a w poniedziałek idę na badania mocz morfologia i HBS jesli nie urodze to 6 września znów wizyta
od poniedziałku biore piłke w ruch i skacze bo nie ma co sie ociągać upałów już nie będzie to mogę iść rodzić hehe a narazie korzystam z pogody i pojede z synem nad wode niech dziecko ma coś z lata
Jabłuszkowa witaj
u mnie na wizycie dobrze rozwarcia brak szyjka zamknięta porodu nie widać ale dziecko nisko (nawet czuje na kolanach jak siedze) mała waży 3400 i dalej jest dziewczynka więc myśle że tak zostanie na ktg mnie nie wysłał
GBS już sie bada a w poniedziałek idę na badania mocz morfologia i HBS jesli nie urodze to 6 września znów wizyta
od poniedziałku biore piłke w ruch i skacze bo nie ma co sie ociągać upałów już nie będzie to mogę iść rodzić hehe a narazie korzystam z pogody i pojede z synem nad wode niech dziecko ma coś z lata
Widocznie to jakaś jelitówka, dzisiaj u mnie już spokój (odpukać) a męża mi wzięło.
Judy ja też jak siedzę to w pełnym rozkroku już Ja już te ostatnie badania mam zrobione ( kiła, hiv, i coś tam ) A GBS od wczoraj też się robi.
Brzuch mnie strasznie boli w sensie skóra strasznie napięta, mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
A jak tam u Was Dziewczyny ?
Judy ja też jak siedzę to w pełnym rozkroku już Ja już te ostatnie badania mam zrobione ( kiła, hiv, i coś tam ) A GBS od wczoraj też się robi.
Brzuch mnie strasznie boli w sensie skóra strasznie napięta, mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
A jak tam u Was Dziewczyny ?
Hej dziewczyny u mnie nocka nie przespana cały czas ganialam do łazienki . Ogarnelam trochę w domu i zaraz biorę się za pranie rzeczy dla Leny i zabawek [emoji5]w następną sobotę malujemy i urządzamy pokój tak się cieszę będę bardziej spokojniejsza [emoji5] lena kręci się niesamowicie mocno [emoji5] co mnie cieszy a jak wy się czujecie w ten upał bo u mnie 26 stopni w cieni masakra
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mała mniej się rusza, nie szaleje jak u Was ale czuję rano po śniadaniu i na koniec dnia. W dzień pojedyncze kopniaki jakby większość spała. Poza tym ja mam problemy ze snem w nocy. Zasypiam budzę się po dwóch godzinach i wiercę po godzinie i tak od 24-8 rano. Nie mam pomysłu co tu zrobić zeby spać. Oczywiście w dzień nie ma mowy o śnie
Jestem w 36 tygodniu.
Jestem w 36 tygodniu.
J
Jabłuszkowa
Gość
Mam ten sam problem ze snem co wy. Polecam podłożyć między nogi tak na wysokości ud jakąś poduszkę grubszą. Troszkę pomaga No i nie wiem czy o tym słyszałyście. Mój gin na początku 2 trymestru mówił mi o tym aby spać na lewym boku. Staram się do dzisiaj w takiej pozycji zasnąć ale co ranek budzę się i tak na boku prawym.
Jabluszkowa ja także podkladam sobie poduszke między nogi [emoji5]teraz minjest łatwiej zasnąć na lewym boku bo jak chce położyć się na prawy to córeczka mi nie pozwala i odrazu kopie [emoji5]
J
Jabłuszkowa
Gość
A właśnie ja mam odwrotnie z tym bokiem No ale pomysł z poduszką polecam wypróbować Są tez bardzo fajne poduszki do spania takie węże dla kobiet w ciąży. Ja takiego nie zakupiłam bo wcześniej jeszcze w miarę się wysypiałam. Teraz troszkę szkoda mi pieniędzy jak został mi miesiąc. Ponoć są bardzo fajne
Czekam też na wynik GBS do poniedziałku. Mam nadzieję że będzie ujemny bo i tak mam stresa - wpadam w małopłytkowość. Czy któraś z was ma też ten problem ?
Czekam też na wynik GBS do poniedziałku. Mam nadzieję że będzie ujemny bo i tak mam stresa - wpadam w małopłytkowość. Czy któraś z was ma też ten problem ?
Tak śpię już tak o 3 miesięcy z tą poduszką [emoji5] też czekam na wynik gbs ale jakoś do czwarty bo mówili że tydzień trzeba czekać i boję się tego wyniku [emoji53]
reklama