reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Ja tez robię sernik-namierzylam na jednym blogu super przepis i teraz szukam kartki gdzie to zapisalam:),hehe
Martya tez bym nigdzie nie jechala i nie goscila,ale w jeden dzien do tesciow pewnie pojedziemy a w drugi mam zaprosi siostry z mężami i dziecmi do nas. Tez bym polezala pod kocykiem i ponudzila sie najchętniej.

reklama
Hej Dziewczynki :*

Malusiolka nie przejmuj się gadaniem. To Twoje dziecko, a Ty jako dobra i odpowiedzialna Mama leżysz dla jego dobra i nikomu nic do tego. Super, że masz takiego fajnego męża :) zazdroszczę i gratuluję :) Odpoczywaj i nie martw się, a wszystko będzie dobrze. Choć to trudne wiem, bo masz dzieciaczki :) przesyłam Ci przytulasy :*

Ja cały dzień od 6 rano biegałam, ale sporo pozałatwiałam, więc jestem zadowolona. Oddałam krew do badania i mocz, ale chyba z tym moczem to będzie coś nie tak. Dzisiaj wieczorem mają być wyniki, to zobaczymy.

Molly, dlaczego z moczem ma byc cos nie tak? Ja robilam badania wczoraj, mocz wyszedl ok, za to morfologia trudno powiedziec...

ckai3e3knlg02eze.png

Mama pojechała... rosół zrobiony, a ja w końcu mam czas, żeby usiąść na tyłku i wywalić nogi do przodu. Wkurza mnie takie szybkie przemęczenie i ta niemoc :szok:. Czuję się jak babcia lat 80.

to obleśne :p ale widziałam w pojemniczku baaaaardzo duży osad. Jak nigdy. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale nie było to takie jak zawsze. A co z Twoją morfologią KasiaRo?

Molly ja tak miałam i wyszly liczne bakterie ,ale niewiem czy to ma cos wspólnego .

Urodzinowe mamusie 1000 lat !

Tosia ja też czuje się jak babcia. Szybko się męczę. Wyprasowalan jedną firankę i mam dość. Musiałam się położyć.

reklama
Dziewczyny, mąż wiezie mnie do szpitala, bo plamienia dostałam ;( jestem załamana płakać mi się cały czas chce ;(
Malusiolka trzymaj się kochana nie denerwuj bo to jeszcze bardziej zaszkodzi maleństwu wiem jak się boisz ja miałam to samo ale napewno będzie dobrze dawaj znać jak tylko już będzie coś wiadomo jesteśmy z Tobą..

Do góry