reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Gabeeee i Paulinko wszystkiego co najlepsze dla Was, zdrowych maluszków, posłusznych mężów, pogody i zdrowia :) szczęścia :*wybaczcie ze tak późno ale ja dziś latam po Kielcach, wsio załatwilam, nawet dyplom juz był :-D

Załączniki

• 1458310653785.jpg
    1458310653785.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Aluś, witaj ponownie :*

Anusia, kciuki za wizytę.

Czechow, ja niedawno od męża dostałam duży zestaw z blenderem :)

Co do mnie, to leżeć mam plackiem. Tak naprawdę jak to Pani Doktor powiedziała, to nawet nie powinnam dzieci do przedszkola wozić. Ale nie mam nikogo kto zawiezie. M pracuje od 6:00, a przedszkole od 6:30. Dlatego muszę wstać rano. Mam uważać na siebie aby uciszyć skurcze. Dostałam dodatkowo do moich leków dopochwowo NATAMYCYNA UNIA po 1 tab przed snem.

Teściowa zadzwoniła z zapytaniem co ze mną i wydawało mi się, że się przejeła, a teść "A później co zrobię?". Teściowa uciszała teścia i powiedziała, że ma nadzieje, że poleoszy się. Dobrze, że stanęła po mojej strobie, bo chciałam do teścia powiedzieć "Co usunąć mam?:/" Płakać mi się chce. M niedość, że tyle pracuje to i mną i dziećmi musi się zajmować :/

Martyya - ja tylko na słodko: Chatka baby jagi u mnie i mazurek z orzechów laskowych.
resztę zrobi mój tata.

Ja jestem z tych co pieką na święta ciasta. Na pewno upichce jakieś dwa i ciasteczka bo córka uwielbia wykrawac foremkami.
Sałatke jarzynową musze zrobić bo u nas to tradycja i może z tuńczykiem. Zobaczymy. No i chrzan. U mnie święta tradycyjne raczej.

Malusiolka, nie przejmuj sie glupim gadaniem. W koncu to nie dla przyjemnosci bedziesz lezec. Trudno, musicie sie przemeczyc. Bedzie dobrze[emoji8]

ckai3e3knlg02eze.png

Ja jestem z tych co pieką na święta ciasta. Na pewno upichce jakieś dwa i ciasteczka bo córka uwielbia wykrawac foremkami.
Sałatke jarzynową musze zrobić bo u nas to tradycja i może z tuńczykiem. Zobaczymy. No i chrzan. U mnie święta tradycyjne raczej.

Jakie ciasta pieczesz? U mnie też tradycyjnie jarzynowa musi być :) Najgorszy problem mam z tym co przygotować na obiad. Nie mam pomysłu.

Malusiolka nie przejmuj się teściem. Twój mąż powinien ich ochrzanić, że Cię stresują. Stosuj się do zaleceń lekarza i nie słuchaj głupiego gadania.

reklama
Co do jedzenia na święta to dużo u nas nie będzie. To tylko dwa dni. Cos wymyśle i M zrobi. Na pewno jakaś sałatka, mięso i ciasto, ale czy kupi, czy zrobi to od niego już zależy.

A i wizyty mam mieć na razie co tydzień. Kolejną mam 25.03 (W Wielki Piątek).

Martya, dwa dni temu dostał już raz ochrzan i chwila spokoju była.

Do góry