Martya
Fanka BB :)
Tez czekam na swoje warzywa co do owoców to mamy w ogrodzie za domem-jabłka,gruszki,śliwki,czereśnie,winogrona i agrest mniam,mniam. Tata uprawia tez sezonowe owocki-truskawki,maliny,porzeczki i aronie nic nam z synkiem ze smakolykow nie brakuje. Pomidorki tez rosną w ogrodzie.
Czemu tak rano wstajecie dziewczyny? Pytam tych,które nie pracują. No ja dopiero obudziłam sie,ale jeszcze bym spala.
Właśnie dziś rano mąż się dziwił co mi się stało, że tak rano wstaję Nigdy nie należałam do rannych ptaszków, jeszcze do niedawna o 10 było mnie ciężko dobudzić A od kilku dni budzę się wyspana ok 8.
Cześć Dziewczyny.
Ja muszę rano wstawać gdyż trzeba synka zawieść do przedszkola Aż się boję co to będzie jak będzie drugie dziecko - jak ja to wszystko ogarnę..
Od jutra w Biedronce fajne rzeczy dla maluchów Link do: Modnie i wygodnie - oferta od 17.03 - Gazetka - Biedronka.pl może w końcu coś kupię gdyż nie mam jeszcze zupełnie nic!!
Ja też się jutro wybieram do biedronki W szczególności chciałabym kupić ręczniczek i kocyk minky. Za tą cenę ciężko kupić minky w takim wymiarze.