reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy można się skromnie dopisać? :)
Mam na imię Agnieszka i mam 31 lat. Mam 6 letniego urwiska (Jonathan) i marzymy z mężem teraz o córeczce ;)
Jestem w 12 tyg ciąży i wyszło mi na 3.10.16 termin.
Ale ze że względów zdrowotnych mam mieć cesarke, to wypada to na ok 22 września :)
Pozdrawiam was i podczytam troszkę :)

Witaj Agnieszko :-)

Dieta wątrobowa jest dla tych, którzy mają problemy z wątroba lub mają wycięty woreczek.

Zobaczcie jak u mnie pięknie :-) Uwielbiam zime :-)

82bf045f96193015e57dd65d989eddd0.jpg

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Vita miner dha. Jutro odstawie i zobacze reakcje. Teraz leze z goraczka w lozku. Dyrektorka dala mi jutro wolne mam lezec w lozku a popoludniu pojde do lekarza :-( zatoki mnie bola i mam kaszel cos mam na oskrzelach wiec wzielam acc.
Ja też biorę vita miner dha i od tygodnia mdłości ustaly ale może każdy inaczej reaguje..

Agnieszka Witajcie :) Ja i mój Bąbelek życzymy Wam zdrówka i spokojnej ciąży :)

Gabeee
ale biało :D ale ja już ziemie mówię dość :p do zobaczenia w grudniu 2016 :D

Kasia2439 zrób sobie chłodny okład na czoło i kark. Wypij herbatkę najlepiej malinkową i jak jutro się lepiej nie poczujesz to może lekarz? Zdrówka Ci życzę :*

witajcie dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i dużych maluchów.
Head będzie dobrze ,głowa do góry.
KasiaMarysia ja jem tylko lekkostrawnie bo inaczej nie daje rady.zrobiłam sobie dziś brokuły z kukurydzą i jajkiem i zygalam jak kot.żołądek mnie boli,po tych brokulach.u mnie znowu młodszy ma gorączkę ponad 38.niech się ta pogoda unormuje bo to przez te cholerne pogody.dzisiaj pograbilam trochę na podwórku, ale nie za dużo,żeby nic się nie stało.
Co do badań to mi dał na mocz,morfologie,wr, tokdoplazme.to w 5 tyg.A teraz jak byłam to dał mi na mocz,morfologie i hiv. Ale mnie k e pytał czy chce tylko dał.

reklama
Dziewczyny dziś poczułam w brzuchu takie dwa uderzenia od środka.Ale tak się zastanawiam czy nie za wczesnie na ruchy.może to jelita he,muszę jutro nasluchiwac.A rano jak wstałam to miałam takie przelewanie się wody w brzuchu,tak jak burczenie ale w dole brzucha.śmieszne takie to było.

Do góry