reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Jak to?
Muszą Ci zapewnić stanowisko takie samo lub równorzędne po powrocie.

reklama
Anusia bardzo fajnie :):) pokaż bobasa :)
Ja jutro zobaczę mojego ale niestety bez zdjęć.

Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.

Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.

Kiedyś TSH, Ft3 i Ft4 nie były refundowane, jeśli skierowanie wypisał internista a nie endokrynolog.
Poza tym w Polsce wszystko jest możliwe :)

Mnie to najbardziej dziwi że to TSH jest niby nierefundowane :unsure:....w listopadzie'15 miałam to badanie robione zlecone przez rodzinną na NFZ robiłam bezpłatnie, w styczniu to TSH i FT4 zlecił mi ginekolog również robiła bezpłatnie wczoraj kolejny raz TSH zlecone przez rodzinną i znowu za darmo czyli niby co każda przychodnia sobie ustala jakie badania będzie miała refundowane a jakie nie :unsure:
Gabeee wyślij linka na priv;-) ;)
Kornela mnie po ostatniej jeździe na (USG maleństwa )ul. Jutrzenki strasznie kręgosłup bolał już szybciej do Świdnika dojeżdżam niż w drugi koniec miasta:confused2:

reklama
Czechow, nie jest to takie proste. Jestem moderatorem i musiałabym zgłosić reklame. Regulamin. Chyba, że sama o link poprosisz i na PW pójdzie.

Kadia, u nas to normalne. Tak jak gabeee napisała w Polska ;)

Gabeee, poprosze PW.

Do góry