Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(
Jak to?
Muszą Ci zapewnić stanowisko takie samo lub równorzędne po powrocie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(
Anusia bardzo fajnie pokaż bobasa
Ja jutro zobaczę mojego ale niestety bez zdjęć.
Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.
Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.
Może nie będzie tak źle, może sytuacja się na tyle zmieni że nie będę robić problemów
Kiedyś TSH, Ft3 i Ft4 nie były refundowane, jeśli skierowanie wypisał internista a nie endokrynolog.
Poza tym w Polsce wszystko jest możliwe
A to nie jest kwestia zaznaczenia tego odpowiednio na skierowaniu? Tak samo jak z platnoscia za leki na recepcie?Ale ja miałam Tsh i za nic nie płaciłam.
A to nie jest kwestia zaznaczenia tego odpowiednio na skierowaniu? Tak samo jak z platnoscia za leki na recepcie?
Do tej pory koordynowalam miedzynarodowy projekt, wiec moja praca wiazala sie z ciaglymi wyjazdami, przy malym dziecku sobie tego nie wyobrazam...
No to nie wiem. Normalny czlowiek nie polapie sie w tym systemie;(Miałam zaznaczone tak jak zawsze. Zlecenie od ginekologa. Hiva tez nie płaciłam.. Może to tez zależy od tego jaka przychodnia ma podpisana umowa z laboratorium.