reklama
Rielle czyli tez Twoja dzidzia jest malutka i delikatna. Ja jutro kończę 35. Zobaczymy ile bedzie ważyła.
Rielle a Ty tez pojawiasz się na twardniejących brzuszkach prawda? Tez miałaś problem? A juz który tydzień ? Jesteś juz bezpieczna ))
Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34
Rielle a Ty tez pojawiasz się na twardniejących brzuszkach prawda? Tez miałaś problem? A juz który tydzień ? Jesteś juz bezpieczna ))
Karoli4
Fanka BB :)
Basiaa u mnie w 37 tyg ok. 2800 g.
Basia tak pojawiam się Miałam skracającą się szyjkę ale wszystko się zatrzymało Teraz to nawet nie mierzą bo już Mała jest bezpieczna
Ja mam już 37 tydzień
A dopiero teraz Nasze kruszyny będą najwięcej przybierać więc kto wie jakie klocki urodzimy ;D
Ja mam już 37 tydzień
A dopiero teraz Nasze kruszyny będą najwięcej przybierać więc kto wie jakie klocki urodzimy ;D
Rielle mi się jutro zaczyna 36tc. I wracam na pełne obroty juz koniec oszczędzania, traktuję się juz jako bezpieczna i zaczynam wychodzić
A dzidziusie tak zaczną rosnąć szybciej choć tez to juz widać ze kluchy nie bedą
A dzidziusie tak zaczną rosnąć szybciej choć tez to juz widać ze kluchy nie bedą
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja wczoraj myślałam , że to już bo takich skurczyków dostałam ale po ciepłej kąpieli mi przeszło. Lena w 36 tc ważyła 3200. Jutro mam znowu usg bo niby wód miałam mało i łożysko cienkie. Zobaczymy co tam słychać
reklama
Aniaczarnula miejmy nadzieję że wszystko ok ja mam wizytę w piątek u innego ginekologa,on moim zdaniem bardziej ludzki niż moja ;D
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom