reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
moj kawaler cos malo ruchliwy dzisiaj :/ czasami wymuszam ruch uciskajac czy klepiac brzucho. ostatni tydzien strasznie szalał więc nie da się nie zauważyć zmiany. Na razie obserwuję.

Ja ostatnio też miałam z mężem stres że coś nie tak. Nawet jak robiłam przysiady i skakałam to Mała ani rusz ;/
Ale poszłam na ktg i ponoć wszystko ok. Więc może to od dnia zależeć. Dzisiaj normalnie tak mi jeździła po Pipce że nie dawałam rady czasami.
Ja też się boję tych upałów...

U mnie dziś deszcz więc szaro. Jak jest słońce to do ogrodu można wyjść-na powietrze. Jest koniec wakacji dużych upałów juz raczej nie będzie. Ja wolę słońce :)

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

reklama
Do góry