reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja wczoraj wieczorem dostałam jakiegos ataku paniki, ze nie zdążę do szpitala. Z ciekawosci zajrzalam sobie tam, podnoszę nogę a ja szyjke mam przy samym ujsciu. Cholera tak nisko jest maly sobie myśle. Zasnełam koło 2. Śniło mi się, że odchodzą mi wody z krwią. Łooo matko. Teraz wstałam. Od razu zjadłam 6 czekoladek merci i zagryzłam je plasterkami salami, taki stres! :D
Pilaga jak ty to dojrzałaś i rozpoznałaś. Jestem w szoku [emoji15]

reklama
Dziewczyny szkoda, że nie widać u Was w którym jesteście tygodniu. Jest końcówka sierpnia mi się wydaje, że juz niedługo na naszym forum zaczną się porody. Ja mam termin na końcówkę wrzesnia to liczęna szczęśliwy finał w połowie wrzesnia. Ale te z Was co mają na początek to lada moment

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

aniaczarnula kiedys gin mi pokazywal szyjke jak mialam nadzerke. Wsadzil wziernik, wzial lusterko i widzialam jak to wyglada. Ale wtedy byla na glebokosci dlugosci palca. A teraz to ja widze normalnie w lusterku jak nogi rozloże. Nie dziwie sie, ze gin mowił, że glowka nisko, napiera i wypycha wszystko w dół.

Baaasia ja mam termin 3.09 ustawiam sie pierwsza w kolejke na porodowke :laugh2:

O ja dziewczyny to Wy wszystkie już zaraz. Tylko Amcia tak jak ja. Zostaniemy na koniec. Ale Wy dziewczyny nie macie chyba zagrożonych ciąż. Ja od 20 tc leżę z krótka szyjką i pessarem. Poza tym mam cukrzycę ciążową. I przez to wszystko ogromny stres i te okropne lęki. Więc dla mnie terminem wymarzonym był 36 tydzień. :)

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

reklama
Do góry