reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
pilaga te kaps oeparol pod wpływem temp i wilgoci same sie rozpuszczą i nawilżą- uelastycznią pochwe

ja dziś miałam ciężką noc myślałam że już wyląduje na porodówce męczyło mnie 3 godz jakieś skurcze dziecko mega wiercące i do tego napady potów... ale na szczęście po no-spie przeszło szkoda tylko że pomyślałam o niej dopiero o 2 w nocy bo nic sie nie wyspałam bo 6:30 synek wstał

Dzien doberek dziewczyny w koncu sie wyspalam tylko 2 razy w nocy wstalam na siku. Jestem taka szczęśliwa :) dzisiaj trochę plecy bolą ale delikatnie :) zgagi jak narazie brak :) oby już nie wracała :( hehe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

nareszcie spalam jak zabita :laugh2::laugh2::laugh2: dzień dobry wszystkim !
Ale Ci zazdroszczę! :) Ja chyba przez tą pełnię prawie nie spałam :/ Mała tak mi się w brzuchu wierciła, że nie mogłam sobie znaleźć dobrej pozycji do spania - na prawym boku źle, na lewym też, jakaś makabryczna noc :/ Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej...

A jakbyście jeszcze nie kupiły wszystkiego dla dziecka, to tu znajdziecie parę podpowiedzi co się może przydać: http://opiniemamy.pl/4-wyprawka-to-ci-sie-moze-przydac/

Cześć dziewczyny ja też spałam. Obudziły mnie o 6 znowu delikatne lęki ale poprzewracałam się trochę i zasnęłam. Ale dziś moja noc była udana. To cudowne uczucie po tych koszmarnych nocach

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

reklama
Cześć kobietki!Ja też dziś pospałam :) Tylko teraz ta mała tak mi się rozpycha w brzuchu że aż mnie przydusza hehe, kokosi się niesamowicie...U was też jest taki gorąc?Planuje troche poprasować ale klimat nie sprzyja zbytnio na taką aktywność ;)

Do góry