reklama
Amcia8232 ja cię rozumiem boisz się bo jeszcze nigdy nie rodzilas i nie wiesz co cię czeka ale to wszystko idzie przeżyć dzisiaj są znieczulenia gdyby ból był nieznośny i uwierz mi że gdyby było aż tak źle to nigdy nie zdecydowała bym się na czwarte dziecko
Ja też się obawiam ale o zdrowie mojej kruszynki żeby wszystko dobrze przebiegło na resztę jestem przygotowana
Ja też się obawiam ale o zdrowie mojej kruszynki żeby wszystko dobrze przebiegło na resztę jestem przygotowana
Majorcia pewnie masz rację ale strach mały i tak jest też mam nadzieję ze dziecko będzie zdrowe na usg niby wszystko ok chodzę do 2 lekarzy i każdy mówi że jest ok
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Karoli4
Fanka BB :)
Amica na pewno jest ok.
Jakością w jakim wieku masz dzieci? No i musi jakoś być. Mój gin mi powiedział, ze jak tylko skurcze poczuje to mam biec do szpitala. Moje dzieci sa ułożone po długości i główki maja bardzo nisko.porodu zaczynają mi sie od bardzo nieregularnych skurczy, przy ostatnim porodzie nic nie zapowiadalo, ze e bede rodzic i nagle okazało sie to juz. I stadmoje obawy. Szpital mam dzieki bogu 10 min od domu, tylko zeby korków nie bylo.
Jakością w jakim wieku masz dzieci? No i musi jakoś być. Mój gin mi powiedział, ze jak tylko skurcze poczuje to mam biec do szpitala. Moje dzieci sa ułożone po długości i główki maja bardzo nisko.porodu zaczynają mi sie od bardzo nieregularnych skurczy, przy ostatnim porodzie nic nie zapowiadalo, ze e bede rodzic i nagle okazało sie to juz. I stadmoje obawy. Szpital mam dzieki bogu 10 min od domu, tylko zeby korków nie bylo.
Majorcia wiadomo że dbamy to nasze maleństwa mój już się nie może doczekać ja z resztą też
reklama