reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

A ja dzisiaj znowu miałam ból jak na okres. Tym razem prawie godzinę. Ja niestety aspołecznie spędzam dni na mieszkaniu z mężem który próbuje wszystko wykończyć ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basiaaa ja tez sie bardzo boje porodu, mimo ze to mój trzeci poród. najbardziej boje sie tego ze nie zdążę do szpitala. Ostatnio wyczytałam ze szybki poród moze być jak poprzedni trwał mniej niż 4 godz, a mój trwał krócej. Nie martw sie jest to do przeżycia:-) takze głową do góry. Damy rade. Aha ja zaczęłam meliske pic na wyluzowanie.

O rany,ja też zaczełam odczuwać ten lęk przed porodem i tym że nie wiem czego się spodziewać.Dobrze że tu jesteście bo tak się lżej człowiekowi robi że nie jest z tym wszystkim taki sam...

damy radę dziewuszki. Ja pierwszy porod wspominam dobrze. Kupa smiechu była. No tez mam nadzieję, że zdażę bo mam 50km a w dodatku na chwile obecna wiozlaby mnie mama, ktora na drodze nie zaszaleje chyba sama bede prowadzic cos czuje przy skurczu turbo doladowanie pedal do podlogi niohnioh :laugh2:

reklama
Karoli4 mam nadzieję ze jak się poród to moj będzie w domu chciałam aby zabrać tydzień wolnego przed porodem i tydzień po :) Ale nie wiem czy się uda przewidzieć przez lekarzy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry