reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Amcia8232 ja też mam tetrowe ale do wózka do łóżeczka do lekarza na wagę od tak dlatego podziwiam wszystkie kobiety które piora i prasuja pieluchy

reklama
Amcia8232 masz racje dzieci też są różne przy niektórych człowiek się nudzi a niektóre tak dają człowiekowi popalić że nawet do toalety nie ma jak pójść życie pokaże chociaż życzę nam wszystkim spokojnych dzieciaczków

ja sie modle, zeby drugi chcial jesc. Bo z Kuba mam do tej pory problemy. Od 4msc jadl tylko lyzeczka - nawet mleko i picie. Nie bylo mowy o butelce. I wymioty do 2,5roku - praktycznie kazdy posilek. Do tej pory nie ruszy owoca czy warzywa a zupa zmiksowana... Chyba zostalo mu tak w psychice po tych wymiotach. Chodzilismy po lekarzach, badania ok, twierdzili ze taki jego urok i kiedys zacznie jesc normalnie. Tylko kiedy to cholera nastapi?

Pilaga93 napewno kiedyś to nastąpi a cierpliwość to podstawa każdej mamy mój najstarszy syn był strasznym niejadkiem i tak mu zostało do tej pory drugi by się popłakał gdyby mu ktoś zabrał jedzenie wszystko jadł co mu dałam i ile tak że dla równowagi ten drugi będzie pewnie jadł bez problemu pilaga93 naszczescie każde dziecko jest inne nawet bracia a potrafią się bardzo różnic

reklama
Do góry