reklama
Majorcia ja mam zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce[emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
ja sie modle, zeby drugi chcial jesc. Bo z Kuba mam do tej pory problemy. Od 4msc jadl tylko lyzeczka - nawet mleko i picie. Nie bylo mowy o butelce. I wymioty do 2,5roku - praktycznie kazdy posilek. Do tej pory nie ruszy owoca czy warzywa a zupa zmiksowana... Chyba zostalo mu tak w psychice po tych wymiotach. Chodzilismy po lekarzach, badania ok, twierdzili ze taki jego urok i kiedys zacznie jesc normalnie. Tylko kiedy to cholera nastapi?
Pilaga93 napewno kiedyś to nastąpi a cierpliwość to podstawa każdej mamy mój najstarszy syn był strasznym niejadkiem i tak mu zostało do tej pory drugi by się popłakał gdyby mu ktoś zabrał jedzenie wszystko jadł co mu dałam i ile tak że dla równowagi ten drugi będzie pewnie jadł bez problemu pilaga93 naszczescie każde dziecko jest inne nawet bracia a potrafią się bardzo różnic
Dziewczyny jest któraś chętna do pomocy bo właśnie usiłuje pomalować paznokcie i nóg i z ledwoscia dosiegam
aniaczarnula
Fanka BB :)
Dobrze , ze moja siostra blisko mieszka więc problem z malowaniem paznokci mam z głowy [emoji12] [emoji14] [emoji16]Dziewczyny jest któraś chętna do pomocy bo właśnie usiłuje pomalować paznokcie i nóg i z ledwoscia dosiegam
Aniaczarnula dała radę z trudem a na następny raz teściowa się zgłosiła
reklama