reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny a na kiedy macie terminy ? Ja mam koniec wrzesnia ale, że mam ciąże zagrożoną to odliczam do 38 tygodnia czyli 14-15 września

Jestem w 33 skończonym tygodniu ciąży

reklama
To nie jest aż tak źle ale do szczuplutkich też nie będzie należeć ale w końcu to ma być chłop a chłop swoje musi ważyć

Wczoraj jak zaglądałam na sierpniowki to te ostatnie dzieciaczki też niczego sobie wagę mają ale gdzieś słyszałam że teraz dużo donoszonych dzieciaczków ma niezłą wagę na starcie ponoć to zasługa tych witamin ale ile w tym prawdy to nie wiem

Ostatnia edycja:
Ja mam na 26 września więc jeszcze ale w czwartek idę do lekarza i poda mi wagę małej oraz powie czy moja dzidzia zmieniła w końcu ułożenie bo jeżeli nie zmieni do 36 tygodnia to mam iść do szpitala na monitorowanie ciąży ale to o wszystko jeszcze dopytam

Powiem ci Amcia8232 że cię podziwiam że chcesz używać tych wielorazowych majteczek to dużo roboty ja stawiam tylko na pampersy chyba nie dałabym rady na inne rozwiązania za dużo obowiązków

reklama
Pilaga93 jak ja bym chciała żeby moja też się przekrecila liczę na szybki poród ale ja czuję nieraz jak układa się w poprzek po czym znów wraca na swoje miejsce i jak ma czkawkę to wciąż w tym samym miejscu odczuwam więc narazie nie czuję żeby zmieniła pozycję

Do góry