reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

No to super że załatwiłaś ;) Ja się dzisiaj przeokropnie czuję ;( Cały brzuch mi się napina plus strasznie kłuję tam na dole . Ehh nie ma to jak :) A jak u Was samopoczucie ? :)
mnie to też dopadają te bole i to prawie codziennie wieczorem a dziś mam od rana (lepiej już nie będzie) nawet torbe spakowałam sobie do szpitala

reklama
Dzięki Majorcia ! Odpoczywam w zasadzie cały czas. Już nawet zaczęłam spać w dzień.
Ja wczoraj dostałam torbę ciuszków dla małej i zaczęłam prać wszystko od razu bo coś czuje że nie ma co cały czas tego odkładać.

A te pampersy to happy newborn z belli ;) Tak sobie sprawdziłam na wszelki ! :)

Zobaczymy która pierwsza z nas się rozpakuję ;) Aczkolwiek też sprawdzam sierpniówki i jestem strasznie ciekawa kiedy u nas się zacznie. A może już się zaczęło ? Może te pozostałe wrześniówki na prywatnym forum już zaczęły :D

mi też się nie spieszy z porodem ...chciałabym rodzić po 29 sierpnia bo rodzice wrócą z wakacji i będę miała gdzie syna zostawić bo teraz się śmieje że pojadę sama w nocy do szpitala a m. rano przyjdzie tylko po klucze od auta(bo ostatnio wody odeszły mi o 2 w nocy)

mi na te skurcze to magnez pomaga

Judy 166 ja mojego pierwszego syna urodziłam mając 36 tygodni i 3 dni napisali mi w książeczce że w 37 tygodniu , także różnie to bywa bo to już ten czas

Ja już bym w zasadzie chciała, mimo że mieszkanko nie gotowe :) Strasznie ciężko mi ostatnio a wczoraj to nawet kołatanie serducha miałam . Wieczorem za to przygotowałam 2 kartony z pościelą i innymi najpotrzebniejszymi rzeczami i poinformowałam mojego M że w razie gdyby co to tam w kąciku wszystko jest przygotowane :)

Reille może może już pozostałe wrzesniowki zaczęły no cóż tego nie wiemy bo się odciely ,przyznam się że je od początku podczytywalam ale bałam się wtedy dołączyć bo początki ciąży miałam trudne krwawiłam leżałam i nie miałam ochoty z nikim rozmawiać a potem poczułam się strasznie słysząc że je :);-) ;)podczytywalam a wydawało mi się że forum takie jest dla wszystkich i każdy może z niego korzystać

reklama
Do góry