reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Moja miała głupie teksty do mnie pod względem że ona na płeć nie ma czasu itp poszlam do znajomego i jeżeli coś mi nie pasuje to chodzę także do niego i niego miałam ktg wiem że wcześnie ale chciał mi pokazać jak wygląda te badanie a ona nic mi fakt robi badania ale jeśli chodzi o usg to masakra mówi tu serce bije i to koniec żadnej wagi dziecka ani nic dlatego dobrze zrobiłaś ze poszłaś do innego nic Ci nie mogą za to zrobić

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O widze że wy też macie przeboje z lekarzami,moja lekarka tak mnie teraz na koniec wkurza że jak mam wizyte to mnie trzepie na samą myśl.Pisałam wcześniej jak mnie chciała naciągnąć na dodatkową płatną wizytę,a na ostatniej już byłam przygotowana ale i tak cztery razy chciała zrobić tak żebym jednak zapłaciła a ja miałam wizyte na nfz.Też gdybym wiedziała to w życiu bym jej nie wybrała no ale teraz to już trzeba przecierpieć.Już niedługo...

reklama
Do góry