reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

myśmy tą poduchę rogal czy banan bo różnie się ją określa kupowali trzy lata temu w Smyku nawet nie wiem po ile teraz jest ale super się też sprawdza przy mały dziecku

reklama
Aniaczarnula ale ja też mam takiego małego do karmienia chyba bo ja widziałam te wielkie w Smyku dla kobiet w ciąży ale one drogie coś chyba 160 zł

Też z tych kuleczek ;) tutaj macie zdjęcie ;)
1470063017452.jpg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470063017452.jpg
    1470063017452.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 182
To moja taka sama ja już prałam nawet wkład bez pokrowca bałam się że mi się to rozwali w pralce ale nic na szczęście się nie stało

Hej dziewczyny,nie wiem czemu ale w ogóle nie mam powiadomień o aktywności tutaj na forum i myślałam że tu cisza,wchodze a tu tyle do nadrobienia!
Ja mam termin na 18 września,będzie dziewczynka - Karolina.
Ostatnio coraz intensywniej myślę o porodzie no i zaczynam się chwilami bać jak to będzie i że czasu niewiele a ja jeszcze nie mam wszystkiego dopiętego tak jak bym chciała...
Wybrałyście już może pielęgniarkę środowiskową bo ja nie a zastanawiam się czy jest jakiś czas graniczny :/

reklama
A te rogale to super sprawa,dostałam jakiś czas temu w prezencie ale te groszki w środku były takie twarde że myślałam że nic z niego nie będzie i że chyba go sprzedam-aż pewnej bezsennej nocy wsadziłam go pomiędzy kolana leżąc na boku i od tego czasu dzięki niemu zwykle udaje mi się zasnąć.A i groszki zrobiły się takie milutko mięciutkie,nie oddałabym go za nic :)

Do góry